E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisUzel hisseleri devredildi---

Uzel hisseleri devredildi

Uzel hisseleri devredildi
04 Ocak 2011 - 10:34 borsagundem.com

Mirasçılar arasında çıkan kavga nedeniyle alengirli işlemlere sahne olun Uzel'de yeni bir hisse devri gerçekleşti

Uzel Makina; çoğunluk hissedarı SS Distribution Pte Limited ile diğer hissedarı Uzel Agri NV arasında 27 Şubat 2008 tarihinde imzalanan anlaşma ile Uzel Agri NV sahibi olduğu hisselerden şirket sermayesinin %64,43'üne denk gelen beheri 1 kurus nominal değerdeki 6,446,440,475 adet hissesinin SS Distribution Pte Limited'e devir ettiğini açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nazım Bayraktar07 Ocak 2011 00:42

    2008 de Uzel Agri NV ye Singapur üzerinden hisseler satılırken ve bu gelişmeler İMKB ye bildirilirken -ki o tarihte bültenlerde yayınlanıyordu- bu işlemlerin doğruluğunu,yasallığını inceleyen bir mekanizma yok muydu?Yıllar geçti tahta kapalı, paramız ortada yok, muhatabımız da yok.Şimdi gene birileri birilerine hisse devrediyor.İyi de bizim tahtası kapalı hissedeki alacağımız ne olacak? Borsada batmak kavramı bu gibi durumlarda insanların belleğinde yer ediyor ve küçük yatırımcı çaresiz kalıyor.Zarar herkes için anlaşılabilir ve işin doğasında var, ama yatırdığınız paranın sıfırlanması başka çağrışımlar doğuruyor.Bu algı değişmedikçe bu ülkede finans sektörü istenen noktalara hiç bir zaman gelmeyecektir.Akıllı ol paranı kaptırma diyenler çıkar ama o zaman da bu kadar vergiyi, komisyonu neden ödüyoruz. Saygılarımla...

  • yangın04 Ocak 2011 10:42

    inşaallah sülelenizin ocağı söner. Uzel zede.