E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUzun yıllar Beşiktaş'ta kalmak istiyorum---

Uzun yıllar Beşiktaş'ta kalmak istiyorum

Uzun yıllar Beşiktaş'ta kalmak istiyorum
12 Mart 2011 - 00:09 borsagundem.com

Manisaspor ile berabere kalan Beşiktaş'ın genç oyuncusu Tevfik Doğukan Pala, “Uzun yıllar Beşiktaş'ta forma giymeyi düşünüyorum 'dedi

Beşiktaş formasıyla ilk Süper Lig maçına çıkan Doğukan, müsabakadan sonra yaptığı açıklamada, iki takımın da iyi mücadele ettiğini, yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirterek, “Atsaydık daha iyi olurdu, ancak berabere bitti, artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Beşiktaş camiası büyük bir camia. Allah herkese nasip etmez. Hocamız da bugün şans verdi. Uzun yıllar forma giymeyi düşünüyorum” dedi.

İbrahim Toraman ise Manisa'ya kazanmak için geldiklerini, ancak 1 puanla ayrıldıklarını, gol yollarında etkili olamadıklarını ifade etti.

Yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedikleri için 3 puan alamadıklarını kaydeden İbrahim Toraman, beraberlik için üzgün olduklarını söyledi.

İbrahim Toraman, ligde üst sıralardan uzaklaşmalarının motivasyonlarını etkilediğini belirterek, “Kötü sonuçların ardından havayı yakalamak zor oluyor. Bu biraz etkiledi bizi” dedi.

Kendisi hakkında bazı gazetelerde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine İbrahim Toraman, “Ben futbolumu oynamaya çalışıyorum. Ancak maalesef art niyetli karalama kampanyaları yapılıyor” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)