E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVakalar artıyor, uzmanlar uyarıyor: Kalabalıkta maske takın---

Vakalar artıyor, uzmanlar uyarıyor: Kalabalıkta maske takın

Vakalar artıyor, uzmanlar uyarıyor: Kalabalıkta maske takın
03 Ağustos 2022 - 13:49 borsagundem.com

Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, günlük koronavirüs vaka sayısının 50 bin civarında olduğunu, günlük 22 kişinin yaşamını yitirdiğini kaydederek, "Bu rakamlar azımsanacak rakamlar değil. Bu yüzden mutlaka maskemizi kalabalık olan yerlerde takmalıyız" dedi.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Bakanlığın açıkladığı haftalık COVID-19 tablosundaki rakamlara göre günlük vaka sayısının ortalama 50 bin civarında olduğunu, günlük 22 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi. İlhan, `Bu rakamlar azımsanacak rakamlar değil. Bu yüzden mutlaka maskemizi kalabalık olan yerlerde takmalıyız` dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sağlık Bakanlığı,18 - 24 Temmuz korona virüs tablosunu açıkladı

 

Prof. Özlü'den korona için iyi haber

 

Koronavirüs aşılarının hatırlatma dozları olunmalı tavsiyesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Psiko14 Aralık 2022 21:52

    Zamanında sürü bağışıklığı yaptınız.sizin yüzünüzden ve vicdansız sağlık personeli yüzünden babam dahil bir sürü insan öldü.uzman geçinen gamsız kar.

  • VATANDAS03 Ağustos 2022 14:16

    ey moron ve satilmis toplulugu...bu vakalarin ve hic kayda bile gecmeyen kanser kalp basta nice sorunun deli gibi artisinin arkasinda yatan soykirim asisi konusunu ve asililardaki bu oranlari ne zaman haber yapacaksiniz?:) geberip gidene kadar Hakikate tabi olmanizin anlami var ebenizle tanisma faslinda ancak keske toprak olsaydim denilecek...TWİTER en son maymun cicegi vakasinin mrna asisilarindan kaynaklandigini ifsa eden israilin kovid asilari direktorunu YASAKLADI...beni bile yıllar once yasaklamisti TWITTER adam direktor ama bu konulara fransizmis demek ki ancak basina gelince ogrenmis TECRUBE ETTIKTEN SONRA...

  • Sai03 Ağustos 2022 18:57

    Çok hakan muhafız izlemişin, aşı olunca köle olacağını zanneden masum olmayan eleman. Ben sana daha kötüsünü söylim aspirinin içinde 1 nanometre pc varmış kpss sorularını çözüyomuş :D

  • Mucise Reis : )03 Ağustos 2022 13:56

    Net olarak bildiğim şu. Son zamanlarda yoğun bakım ve solunum cihazlarına talep şehir hastanelerinden artış göstermiş. Bir çok şehir hastanesi var olan elindeli normal yoğun bakım odalarını, tek tek kovid soğun bakım ünitesine çevirmeye başlamış. Acilen maskeler geri gelmesi. Bayramlardan dolayı oluşan büyük bir yayılma söz konusu. TV lerdeki yasakların kalkması, insanlara hastalık bitti havası ve imajı veriyor. o bakımdan toplu düğünler, mekanlar, ortamlar vb. acilen maske kullanım gelmesi avm lerde maskesiz saatlerce onbinlerce insan aynı nefesi soluyor. Büyük riskler bizleri bekliyor.

  • Mucise Reis : )03 Ağustos 2022 18:26

    VATANDAŞ, Senin gibiler, ufo larlamı bırakıyor ? . yoksa israilliler uçaklamı atıyor bu memlekete anlayamıyorum :D  Allah akıl fikir versin önce. Geçmiş olsun. :D  ... Bilmeye ne gerek var ? giderdin bir şehir hastanesine,  şahsen konuşursun ve görürsün :D ... Tanıdığın biri varsa açarsın telefon bu söylentiler sizde nasıl dersin ? öğrenirsin :D sanki  iSTANBUŞ FETİH gününde yağmur vardı, bulut vardı, kar yağıyordu gibi bir şey yazıyorum :D ... Git hastane yoğun bakımlarına, sor, öğren :D bunun bilip, bilmeme değil çevre, sosyallik, işin içidne tanıdıklar, araçtırma ile ilgisi var :D Salladı diyorsan gidersin gözlerinle görürsün :D sallamanın kralını yapmışsın, uçuyorsun hatta : )) hahah

  • VATANDAS03 Ağustos 2022 14:17

    her seye konusan ama hic bi nane bilmeyen birisin...soykirim asilarinin ne oldugunu git bi arastir...sonra sallamadigin bi konuda belki konusur hale gelirsin (6)