E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVan'da HDP'li belediye başkanı gözaltına alındı---

Van'da HDP'li belediye başkanı gözaltına alındı

Van'da HDP'li belediye başkanı gözaltına alındı
01 Kasım 2019 - 09:10 borsagundem.com

Van'ın Saray İlçesi HDP'li Belediye başkanı Caziye Duman'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Van'ın Saray ilçesi Belediye Başkanı HDP'li Caziye Duman'ın da aralarında bulunduğu 15 şüpheli, terör soruşturması kapsamında polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK silahlı terör örgütünün kadın alan yapılanması içerisinde faaliyet yürüten 15 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sabah saatlerinde gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonda, aralarında Saray Belediye Başkanı Caziye Duman'ın da bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve üst aramalarında, çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uzay01 Kasım 2019 19:43

    Cezaevlerinde bu alçaklar uğruna bunların yanlarına çektiği bir sürü insan var.Bunlardan uzak durmak lazım.Bu alçakların Kürt kardeşlerimizle hiçbir ilgisi yok.Bu hainler Ermeni Türkiye'nin düşmanları bunlar.Bunlar zaman içinde hesaplarını verecekler. Ülkemizin kalkınmasını istemeyen bölücü alçaklardır. Türk Devleti ve Milleti bunlar karşısında dimdik ayakta taviz vermeyecektir.Hepsi Amerikan uşakları piyonlarıdır.Bunların ipi Amerika'dadır.

  • Sebati Simez01 Kasım 2019 11:10

    vatanı bölmek isteyen savaş sucundan yargılanmalı ve idam edilmelidir.