E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVe Demirören açıkladı---

Ve Demirören açıkladı

Ve Demirören açıkladı
20 Şubat 2012 - 12:37 borsagundem.com

Beşiktaşlı Yönetim Kurulu, bugün saat 11.00'de Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplandı

Ümraniye'deki Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan toplantı sonrası Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu tesislerden ayrıldı.
Bu arada Demirören'in TFF Başkan adaylığını Beşiktaş Yönetim Kurulu üyelerine söylediği öğrenildi. Alınan bilgilere göre Demirören, Yönetim Kurulu'na "TFF Başkan adayıyım" dedi.
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, kulüp başkan Yıldırım Demirören'in, bu akşam Türkiye Futbol Federasyonu'nun 27 Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulu için başkanlığa adaylığını açıklayacağını söyledi.
Yıldırım Demirören'in TFF Başkanı seçilememesi durumunda Beşiktaş Kulübü Başkanlığına devam edeceği öğrenildi.
DÜREN: BİZ BAŞKANIMIZI DESTEKLİYORUZ
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in TFF başkanlığına aday olduğunu söyledi.
Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyen Düren, Yıldırım'ın TFF başkanı olması halinde, yönetim kurulu olarak her zaman yanında olacaklarını belirterek, "
"Başkanımız, TFF adaylığına açıklayacak. Bu açıklamadan sonra yürüyecek olan bir süreç var. Başkanımızın adaylığının seçildiği takdirde Beşiktaş Başkanlığından da istifa edeceğinin taahhütünü vermiş olacaktır. İlerleyen günlerde olaganüstü seçimli genel kurul için bir karar alacağız. Ondan sonraki günlerde de kulübümüzün bu konudaki tüzüğüne bağlı olarak yürütülmesi gereken meseleleri var. Bunların hepsini paylaşırız. Türk futbolu adına hayırlı olsun. Biz başkanımızı destekliyoruz. TFF başkanı olursa, yönetim kurulu olarak sonuna kadar başkanımızın yanındayız" dedi.
Mete Düren ayrıca, "Takımlarımızın bu olağanüstü durumdan etkilenmemesi için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Bu arada kulübün basın sözcüsü Düren, "Olağanüstü kongre kararı alındıktan sonra yönetim kurulu görevine devam edecek, Divan Kurulu'nun seçim ile ilgili görevleri var" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Düren, "Demirören'in TFF Başkanı olması, Beşiktaş'tan kopması anlamına gelmiyor" şeklinde konuştu.
DEMİRÖREN HARİÇ 13 ADAY
27 Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda TFF Başkanı olmak isteyenlerin sayısının 13 olduğu öğrenildi. Yıldırım Demirören, 16.00 gibi TFF'nin İstinye'deki binasına gidip dilekçesini verecek. Ancak şu ana kadar başvuru yapanların sayısının 13 olduğu belirtilirken bu isimler şimdilik gizli tutuluyor... 13 aday arasında şu ana kadar resmi açıklama ile başvuru yapanlar ise İbrahim Hacıosmanoğlu, Zafer Murat Mermer, Erdal Alkış ve Salih Açıkgöz oldu...
TFF BAŞKAN ADAYLIK BAŞVURUSU BUGÜN SONA ERİYOR
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 27 Şubat Pazartesi günü Ankara'da yapacağı Olağanüstü Seçimli Genel Kurul için TFF Statüsü'nün 38. maddesi gereği, başkan adaylığı müracaat süresi bugün saat 17.30'da sona erecek. TFF'den yapılan açıklamaya göre, aday olmak isteyenlerin bu saate kadar, statüde belirtilen belgeleri eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)