E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVe EFSANE KAPTAN gitti---

Ve EFSANE KAPTAN gitti

Ve EFSANE KAPTAN gitti
01 Ekim 2012 - 18:05 borsagundem.com

Fenerbahçe'de sabah kadrodan çıkartılan Alex'in sözleşmesi feshedildi

Fenerbahçe Futbol Takımı'nda kadro dışı bırakılan efsane kaptan Alex de Souza’nın, sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi sona erdi.
Marsilya ve Trabzonspor beraberliğinin ardından Kasımpaşa karşısında alınan yenilgi sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın yaptığı kritik toplantıda hakkında süresiz kadro dışı bırakma kararı alınan Alex, Can Bartu Tesisleri'nden ayrılıp Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasına giderek Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle görüştü.
Alex, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.
RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI
Fenerbahçe Kulübü, Alex ile yollarını ayırdıklarını resmi olarak da KAP'a bildirdi. Sarı lacivertli kulüp işte şu açıklamayı yaptı;
"Futbolcumuz Alexsandro De Souza ile bugün yapılan görüşmede, kendisinin takımımıza bugüne kadar olan katkılarından dolayı teşekkür edilerek, sözleşmemiz karşılıklı mutabakat ile bugün itibariyle feshedilmiştir.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)