E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVe Sneijder Galatasaray'da---

Ve Sneijder Galatasaray'da

Ve Sneijder Galatasaray'da
12 Ocak 2013 - 22:41 borsagundem.com

Galatasaray İnter'li futbolcu ile her konuda anlaşmaya vardı

Galatasaray, son yılların en ses getirecek transferinde mutlu sona ulaştı.
Sarı-kırmızılı ekip, İnter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile 3,5 yıllığına anlaşmaya vardı.
Galatasaray, önce İnter ile 8 milyon euro karşılığında bonservis için anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncuyla da yüksek bir maliyet karşılığında el sıkışan sarı-kırmızılılar, Sneijder ile İnter arasındaki imaj hakları anlaşmasının mutabakatını beklemeye geçti. Sneijder ile İnter arasındaki bu ayrıntıların çözüme kavuşmasının ardından transferde başka bir sorun kalmadı.
Sneijder'in Galatasaray'a maliyetiyle ilgili detaylar da belli oldu. Hollandalı yıldız için İnter'e 8 milyon euro bonservis bedeli ödenecek. Sneijder ise Galatasaray'dan maç başı, garanti ücret ve bonuslarıyla yılda yaklaşık 5,5 milyon Euro kazanacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet13 Ocak 2013 00:36

    ee ky sağolsun siz haybeye transfer yapın bi bedelliyle cıkarırısnız parasını hatta bir yetmez ikinci bedelliyle de alırısnız..yazık

  • YAZIK BU PARALARA!12 Ocak 2013 20:38

    YAZIK BİR FUTBOLCUYA VERİLEN BU YÜKSEK PARALARA,GERÇEKTEN ÇOK YAZIK! BU PARALARLA ÇOK GÜZEL TESİSLER YAPILARAK FUTBOLCU YETİŞTİRİLİR.KESİNLİKLE BU PAHALI TRANSFERLERİ,FUTBOLCU KİM OLURSA OLSUN ONAYLAMIYORUM.KULÜPLER BU PAHALI TRANSFERLER YÜZÜNDEN GIRTLAĞA KADAR BORÇ İÇİNDE.GELEN BÜTÜN YÖNETİCİLERDE ZİHNİYET AYNI DEĞİŞMİYOR MAALESEF.HEPSİ KENDİ TEKLAMLARINI YAPIP KULÜPLERİ BATIRIYOR.