E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVe Terim gidiyor---

Ve Terim gidiyor

Ve Terim gidiyor
17 Aralık 2012 - 19:34 borsagundem.com

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, gelecek hafta ilk yarısı sona erecek olan ligin ardından devre arası tatilini Uzak Doğu'da geçirecek

Sarı kırmızılı takımın tecrübeli hocası Fatih Terim'in kızı Buser Terim, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla ailece tatile çıkacaklarını ifade etti.
Buse Terim, "Çok uzun zamandır buralardan uzaklaşmak istiyordum. Uzunca bir tatile çıkıyoruz ailecek. Uzakdoğu'ya, haftaya babamız da geliyor. Çok şükür..." yazarak gelecek hafta başlayacak olan devre arası tatiliyle Hong Kong'a gideceklerini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DASKIN17 Aralık 2012 21:33

    EMEĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER SAYIN HOCAM.UMARIM DİNLENMİŞ OLARAK TAKIMININ BAŞINA DÖNERSİN.SEVGİLİ ARTABEL GAZETECİLİK HABERİ İLGİ ÇEKECEK HALE GETİRMEK SANATINI DA İÇERİR.TÜM DÜNYADA BÖYLEDİR.ÖRNEK AVUSTRALYA BAŞBAKANININ 21 ARALIKLA İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMA VB.AÇIKÇASI BEN BİZİMKİLERİN HABER BAŞLIKLARININ HASTASIYIM.BAŞLIK FATİH HOCA TATİLE GİDİYOR OLSA KAÇ KİŞİ OKURDU?SİTEYİ KEYİFLİ HALE GETİRİP,TEKDÜZE OLMAMASINI SAĞLAYAN UNSURLARDAN BİRİ DE BAŞLIKLAR BENCE.

  • artabel17 Aralık 2012 19:41

    tşk çok güzel habermiş gibi terim gidiyor kutlarım sizi iyi gazetecisiniz