E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVe Tuncay Özilhan noktayı koydu..---

Ve Tuncay Özilhan noktayı koydu..

Ve Tuncay Özilhan noktayı koydu..
04 Mart 2012 - 09:56 borsagundem.com

Beşiktaş Camiası'nın başkan adayı olmasını beklediği Tuncay Özilhan mesaj gönderdi:

Yıldırım Demirören’in Türkiye Futbol Federasyonu’nun başına geçmesi sonrasında başkan arayışı içerisine giren Beşiktaş’ta camianın en çok konuştuğu isimlerin başında Tuncay Özilhan geliyordu. Siyah-Beyazlı kulübün ağır topları, başkan olmasını beklediği Tuncay Özilhan’ı 5. kez bu konuda ziyaret etmeye hazırlanıyordu. Ancak bu konuya son noktayı, Tuncay Özilhan koydu.
Çevresi aracılığıyla camianın önemli isimlerine mesaj gönderen Özilhan, başkanlık macerasını başlamadan bitirdi. Beşiktaş taraftarlığıyla tanınan başarılı işadamı, “Beşiktaş Başkanlığı’nı şu anda kesinlikle düşünmüyorum. Bunun dışında kulübe dair herhangi bir konu varsa oturup, konuşalım. Herkes gelsin, misafirim olsun. Kongre ve başkan adaylığı konusunu ise lütfen kimse gündeme taşımasın. Bu olay benim olduğu kadar, beklenti içerisine giren kongre üyeleri ve Beşiktaşlılar’a da zarar veriyor” ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)