E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriVera Konsept GYO, söylentilere cevap verdi---

Vera Konsept GYO, söylentilere cevap verdi

Vera Konsept GYO, söylentilere cevap verdi
19 Ağustos 2024 - 16:40 borsagundem.com

Vera Konsept GYO, Elazığ Konsept Vera Projesi'ndeki AVM'nin satışıyla ilgili çıkan haberler üzerine, bu satışın olağan ticari faaliyetlerin bir parçası olduğunu belirtti.

BORSAGUNDEM.NET

Vera Konsept GYO (#VRGYO), Elazığ Konsept Vera Projesi'ndeki AVM'nin satışıyla ilgili dijital medya mecralarında yer alan haberler ve yatırımcılardan gelen bilgi talepleri üzerine bir açıklama yaptı.

Şirket, gayrimenkul yatırım ortaklığı olarak yürüttüğü faaliyetler çerçevesinde, portföyünde yer alan gayrimenkullerin satışı, kiraya verilmesi veya üzerinde hak tesis edilmesinin olağan ticari işlemlerden olduğunu belirtti. Elazığ’daki AVM'nin satışının da bu kapsamda planlanan bir işlem olduğu vurgulandı.

Ayrıca, Vera Konsept GYO’nun ortaklık yapısında veya yönetim kontrolünde herhangi bir değişiklik olmadığını ve böyle bir değişiklik planlanmadığını açıkladı.

Elazığ Konsept Vera Projesi'ndeki AVM'nin satışından elde edilecek fonun, başta İstanbul/Kartal/Çavuşoğlu'nda bulunan ve Cumhurbaşkanlığı kararı ile satışı onaylanan taşınmazın satın alımı olmak üzere, yeni projelerde ve arsa alımlarında kullanılmasının planlandığını belirtti.

Şirket, ticari faaliyetlerine her zaman olduğu gibi devam ettiğini ve yatırımcılarına şeffaf bir şekilde bilgi sağlamayı sürdüreceğini ifade etti.

Maymun Çiçeği tedbirleri Koza Polyester'in üretimini artıracakMaymun Çiçeği tedbirleri Koza Polyester'in üretimini artıracak

 

BIST Banka Endeksi'nde ağırlığı yüksek hisselerBIST Banka Endeksi'nde ağırlığı yüksek hisseler

 

ASELSAN'dan 60 milyon dolarlık sözleşmeASELSAN'dan 60 milyon dolarlık sözleşme

 

Otokar ve Katmerciler sorusuOtokar ve Katmerciler sorusu

 

Günün önemli şirket haberleri 19/08/2024Günün önemli şirket haberleri 19/08/2024

 

Doğru hisseyi seçmek için gerçekten en uygun zaman mı?Doğru hisseyi seçmek için gerçekten en uygun zaman mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 3,24
En Yüksek: 3,22
En Düşük: 3,18
Değişim 2,53 %
FK: 3,91
PD / DD: 0,59
İşlem Hacmi 10.041.051
Toplam Adet: 3.110.366
Ağırlıklı Ort.: 3,22
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)