E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisVESTEL TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİYLE GÖRÜŞÜYOR---

VESTEL TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİYLE GÖRÜŞÜYOR

VESTEL TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİYLE GÖRÜŞÜYOR
09 Ocak 2010 - 10:01 borsagundem.com

Fuara Güney Amerika pazarındaki müşterileriyle toplantı ve teknolojik görüşmeler yapmak için katıldıklarını söyleyen Vestel İcra Kurulu Başkan Vekili Turan Erdoğan, teknolojik trendleri belirleyen fuarda stand açmadıklarını onun yerine toplantı salonunu tercih ettiklerini söyledi....

VESTEL, CES 2010’a katılan Türk firmaları arasında yer aldı. Fuara Güney Amerika pazarındaki müşterileriyle toplantı ve teknolojik görüşmeler yapmak için katıldıklarını söyleyen Vestel İcra Kurulu Başkan Vekili Turan Erdoğan, teknolojik trendleri belirleyen fuarda stand açmadıklarını onun yerine toplantı salonunu tercih ettiklerini söyledi. Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “ABD’ye ürün satmıyoruz. Ama Güney Amerika ülkelerine ihracatımızın yüzde 5’ini yapıyoruz. Bunun da tutarı 50 milyon dolara denk geliyor. Fuarda müşterilerimizle görüşmeler yapıyoruz. Teknoloji firmalarıyla yeni teknolojilerle ilgili toplantılarımız oluyor. Üç boyutlu TV’ye biz de hazırız. Onun dışında ‘Wireless (kablosuz), Connectivity teknoloji üzerinde çalışıyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)