E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaVIOP FIX üzerinden BİST’e ilk emir Gedik’ten---

VIOP FIX üzerinden BİST’e ilk emir Gedik’ten

VIOP FIX üzerinden BİST’e ilk emir Gedik’ten
04 Nisan 2014 - 18:38 borsagundem.com

VIOP’ta VIOP FIX üzerinden Borsa İstanbul’a ilk emir gönderen yatırım kuruluşu Gedik oldu.

VIOP’ta VIOP FIX üzerinden Borsa İstanbul’a ilk emir gönderildi. İlk emri gönderen Gedik Yatırım tarafından yapılan bilgilendirmede, “Vadeli İşlemler Piyasasında ilk erişimi sağlayan, VIOP piyasasında ilk opsiyon işlemini gerçekleştiren Gedik Yatırım 6 Ocak 2014 tarihinde başlamış olduğu “Tüm Kanallardan Hisse FIX Bağlantısı”na, bugün (04 Nisan 2014) VIOP FIX sistemini de ekleyerek, FIXAPI Emir İletim sistemlerindeki öncü çalışmalarını sürdürmüştür” denildi.
Bilgilendirmede ayrıca, “Gedik Yatırım, finansal  piyasalarda yaygın olarak kullanılan FIX (Financial Information Exchange) Protokolü ile birlikte Hisse Senedi, Vadeli Opsiyon Piyasaları ve ek olarak Foreks Piyasalarına hızlı, sorunsuz emir gönderimi gerçekleştirmekte, FIX Sistemi’nin sağlamış olduğu hız ve yüksek performans ile yatırımcılara dünya standartlarında, daha güvenli ve hızlı bir platform sunmaktadır” ifadesi de yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)