E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaVadeli İşlem BorsasıVOB BÜLTENİ (TEKSTİL YATIRIM)---

VOB BÜLTENİ (TEKSTİL YATIRIM)

VOB BÜLTENİ (TEKSTİL YATIRIM)
12 Nisan 2010 - 09:18 borsagundem.com

...Endeksin Yunanistan ‘a yapılan rekor yardım ve yurtdışında açıklanmaya başlanacak bilançolar ile birlikte bu hafta da yukarı yönlü hareketine devam etmesi beklenmekte. ..

ENDEKS Nisan vadeli imkb-30 endeks kontratları geçtiğimiz haftayı önemli olarak gördüğümüz 74,000 üzerinde kapanış yaparak yukarı devam etme isteğinin kuvvetli olduğunu ve hala aksine bir olumsuz haber olmadığı takdirde hafif geri çekilme ve dinlenmelerle yukarı gitmeye devam edeceğini göstermiş oldu. Endeksin Yunanistan ‘a yapılan rekor yardım ve yurtdışında açıklanmaya başlanacak bilançolar ile birlikte bu hafta da yukarı yönlü hareketine devam etmesi beklenmekte. Bugün için Cuma gününün yükseği olan 74,850 ilk direnç, üzerinde 76,000 seviyesinin hedef olduğu söylenebilir. Aşağıda destekler ise 74,000 ve 73,500 olarak takip edilebilir. DOLAR Nisan vadeli dolar kontratları geçtiğimiz haftayı ciddi düşüş yaşayarak 1,4935 seviyesinden kapattı. Yunanistan’a yardım paketinin etkisyle bu sabah Eur/ Usd paritesinde çok ciddi bir yukarı sıçrama gözlenmekte. 1,3700 li seviyelere dayanan parite de 1,3600’nın üzerinde kalıcı olup olunamayacağı önem arz etmekte. Kalıcı olunduğu sürece tekrar 1,4000 li seviyeler hedeflenecek ve dolarda değer kaybı devam edecektir. Aksi halde ise bu seviyelerden tekrar geri dönen paritenin geri çekilmesi sert olacaktır. Nisan vadeli dolar kontratları için 1,4825 ve 1,4770 seviyeleri destekler, yukarıda ise 1,4950 ve 1,5000 seviyeleri dirençler olarak takip edilebilir. Şebnem Türkeli Tekstil Menkul Değerler A.Ş. Vadeli İşlemler Uzmanı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)