E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaVadeli İşlem BorsasıVOB'da ayrışma olabilir---

VOB'da ayrışma olabilir

VOB'da ayrışma olabilir
25 Nisan 2012 - 08:51 borsagundem.com

Apple destekli 72,000’i test etmeye çalışacak olsak da vade baskısını bu seviye sonrasında artabilir ve biz yine ayrışmaya devam edebiliriz

Kime inanacağımızın şaşkınlığı içindeki piyasalarda yaşanan volatilite tüm hızıyla devam ediyor. Kötü banka modeli yok diyen İspanya bankaların gayrimenkul zararlarını çevreleyecek bir model üzerinde çalışıldığı haberlerine ihaleleri öncesi karşı çıkıyor. Fransa seçimlerinin galibi %99 Hollande olacağının görülmesine karşın sanki dün çıkmış gibi reaksiyon göstermeler. Show must go on gibi oldu . Hollande büyüme isterim kemer sıkma değil ve ECB’nin görevleri başka yaklaşımına sahip, Almanlar istediği kadar kemer sıkma önemlerinden geri adım atılmayacağını açıklasın seçimler bitene kadar Hollande bunu kullanacak sonrasında yapmasa bile.
Dünkü ihalelere bakıyorsunuz Pazartesinin sıkıntısı atılmış faizi boşver ihaleye katılım önemli modu devam ediyor ve edecekte. Ev fiyatları ve tüketici güvenindeki yavaşlama Bugün bernankenin yapacağı açıklamayı beklemeye soktu piyasaları. Zaten korkulan olmadı ve Apple çok iyi HBK açıkladı. Piyasaları rahatlattı şimdi de sıra Bernanke. Beklenti çok! büyümenin revizasyonu da var, nicel gevşeme sinyali de zaten dolardaki değer kaybı da bundan kaynaklanıyor. Bugün ayrıca ECB’nin LTRO operasyonlarının işe yarayıp yaramadığını gösterecek olan yılın ikinci borçlanma anketini de göreceğiz.
Aşağıdaki grafiktende görüleceği gibi 71,250- 72,000 bandında sıkışan Nisan Endeks kontratın vadeli sonuna yaklaşılması ile birlikte satış baskısının arttığını gözlemlemekteyiz. Her ne kadar bugün Apple destekli 72,000’i test etmeye çalışacak olsak da vade baskısını bu seviye sonrasında artabilir ve biz yine ayrışmaya devam edebiliriz. Turkish Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)