E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaVadeli İşlem BorsasıVOB'da düşüş bekleniyor---

VOB'da düşüş bekleniyor

VOB'da düşüş bekleniyor
24 Nisan 2012 - 09:00 borsagundem.com

74.000’in direnç noktası geçilmeden 75.250 görülemiyor

YİNE DESTEKLERDEN BAŞLIYORUZ..
Pazar akşamı ilk tur sonuçlarına göre Hollande açık önde ve ECB nın bankalara değil devletlere doğrudan mali yardım yapmasını istiyorum diyerek yaktı ateşi hemen, ama ECB’nin faizleri indirmesi büyümeye olumlu katkı yapacaksa desteklerimle açık kapıda bırakmayı ihmal etmedi.
Cuma günü İspanyanın rahatlamasını sağlayan “kötü banka modeli” uygulaması haberleri İspanyol Ekonomi Bakanı Luis de Guindos tarafından Pazar günü yalanlanırken, bir de bankalar isterlerse fonlar kurarak bu varlıkları satmayı deneyebilir (piyasa değerine ayarlayarak tabii) ama bankalara devlet bütçesinden yardım da yapılmayacak diyerek ateş sönmesin dedi.
Çin PMI’yın da ki küçük toparlanma yeterli görülmezken, Euro bölgesinde zaten resesyon var PMI toparlanır demişler karşılanmamış, markıtte Almanya'da imalat faaliyeti Nisan ayında neredeyse üç yılın en düşük seviyesine geriledi deyip bir de gelmişken benden olsun demiş, iki hafta önce Hollandanın 3A olan notu düşecek haberi yalanlandı ama yerine dün Hollanda Hükümeti kendisini dışarıdan destekleyen Freedom Party ile devam eden 16 milyar euroluk kemer sıkma programı görüşmelerinin başarısızlıkla sona erdiği haberi geldi, bu Başbakan Rutte’nin erken seçimlere gitmesine de neden olacak? Kısa vade de yine mi FED piyasaları ipten alacak?
Yine desteklerden başlıyoruz. Nisan endeks kontratın bant destek seviyeleri 72,000 – 70,500 ve 69,500 bulunmakta sıkça belirttiğimiz gibi 74.000’in direnç noktası geçilmeden 75,250’den bahsedemiyoruz. Zaten ayrışmamızda devam ediyor. Turkish Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)