E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaVadeli İşlem BorsasıVOB'da yükseliş bekleniyor---

VOB'da yükseliş bekleniyor

VOB'da yükseliş bekleniyor
18 Nisan 2012 - 09:23 borsagundem.com

Endeks kontratın güne 300-400 puan yükselişle başlaması bekleniyor

ZİNCİRİ KIRMAK İSTİYORUZ..
Hafta sonu IMF toplantılarından yüksek beklentileri (Almanlar IMF kaynaklarının Euro bölgesinin gibi 800 milyar Euro düzeyine çıkarılmasını istemekte) bulunan yurtdışı piyasalara ve bunun etkisi olarak gerileyen İspanyol ve İtalyan tahvil faizlerine karşın IMKB direnç noktalarından sert satışlarla karşılaşıyor
bu seferde IMF girerek TCMB’ye senin enflasyon hedefin 6,5 ama benimki artık TÜFE’de 10,6 deyince, ardından da Cari açığın GSYH’ye oranında %8,8 olmasını bekliyorum açıklamasını yapınca Türkiye’nin not artırım beklentileri bir başka bahara kaldı. IMF sağ olsun bizim büyüme beklentimiz, değiştirmeyerek %2,3’de bırakırken birde İspanya’nın kini -%1,6’dan -%1,8 çıkardı kalan her yerin büyüme beklentilerini yukarı yönlü revize etti. IMF hem AB’ye hem Çin’e hem Japonya’ya hem de ABD’de umutlar verirken, bize olumsuz yada nötr yaklaşması ilginç kaçtı.
Endeks kontratta 72,500 desteğin hem çalıştığını hem de güçlendiğini görmekteyiz. Fakat IMKB’de gibi VOB Nisan kontratta’da 74,000 desteğine yaklaştıkça satış baskısı artıyor. Bollinger’ın da işaret ettiği gibi 73,500 üzerinde kalmamız 74,000 hedefimize ulaşmamızı sağlayacaktır. 74,000 üzerinde ise 74,350 direnci bize göz kırpmaktadır.
Endeks kontratın güne 300-400 puan yükselişle başlamasını beklemekteyiz.
Turkish Yatırım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)