E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisVODAFONE ABONELERİ DİKKAT---

VODAFONE ABONELERİ DİKKAT

VODAFONE ABONELERİ DİKKAT
17 Ekim 2009 - 10:21 borsagundem.com

Hattınız birden kesiliyor ve sadece siz arama yapabiliyorsunuz. Kimse size ulaşamıyor. Son günlerde Vodafone aboneleri, “Hayaller kurardık biz yollar önce” şarkısını söylüyor

Boşuna hayalleler kurmayın çünkü son günlerde kapanan Vodafone hatları aboneleri çileden çıkarıyor. Çağrı merkezi ise sorununuz, “Şebeke yoğun 48 saat içerisinde çözülecek” diyor. Düşünün iletişim dünyasındaki gelişmeleri artık görüntülü konuşmak mümkün, ama Vodafone aboneleri kesilen telefonları nedeniyle büyük mağduriyet yaşıyorlar. Elinizde bir telefon var ve siz sadece arama yapabiliyorsunuz. Gelen aramalar görünmüyor. Aslında arayamıyor. Hattınız kapalı görünüyor. Vodafone yetkilileri ise “48 saat içerisinde çözülecek” diye müşteriyi teselli ediyor. Bazı aboneler son günlerde “Hayaller kurardık bir yıllar önce” şarkısını söylüyor. Sel nedeniyle uzun süre abonelerine hizmet veremeyen ve en kritik dönemde, telefona ihtiyacın olduğu en önemli anda abonelerine hizmet veremeyen Vodafone’nun kısa sürede bu sorunlara çözüm bulması bekleniyor. Yeniden yağmurların yağmaya başlaması tüm aboneleri tedirgin ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)