E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiVodafone Türkiye'ye ödül---

Vodafone Türkiye'ye ödül

Vodafone Türkiye'ye ödül
19 Şubat 2012 - 15:48 borsagundem.com

Vodafone Çiftçi Kulübü programıyla ''Topluluk İlişkileri'' ve ''Pazar Büyümesi'' kategorilerinde gümüş ödüle layık görüldü

Vodafone Türkiye, iletişim alanında dünya çapında en başarılı çalışmaları ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen Mercury Ödülleri'nde, Vodafone Çiftçi Kulübü programıyla ''Topluluk İlişkileri'' ve ''Pazar Büyümesi'' kategorilerinde gümüş ödüle layık görüldü.
Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Japonya'dan Fransa'ya, Afganistan'dan Peru'ya, dünyanın dört bir yanından en başarılı iletişim çalışmalarının yarıştığı Mercury Ödülleri, 22 Mart'ta New York'ta gerçekleştirilecek bir törenle sahiplerini bulacak.
Vodafone Pazarlama İletişimi Direktörü Gizem Keçeci, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Vodafone Çiftçi Kulübü'nde mobil iletişim teknolojilerinin daha etkin kullanımı aracılığı ile çiftçilerin iş süreçlerindeki verimliliği arttırmayı hedeflediklerini belirtti.
Vodafone Çiftçi Kulübü'nün komple iletişiminde çiftçilere sundukları faydaları en etkili, en yaratıcı ve yenilikçi şekilde anlatmaya odaklandıklarını ifade eden Keçeci, bu sürece paralel olarak 29 şehir ve 136 ilçe gezip toplam 121 bin kilometre yol kat ederek 3 milyonu aşkın çiftçiyle birebir temasa geçtiklerini kaydetti.
Tarımın, hem Türkiye'de hem de dünyada en stratejik endüstrilerden biri olarak konumlanmaya devam ettiğini ifade eden Keçeci, ''Bunun bilincinde olarak çiftçilere yönelik projelerin geliştirilmesini destekliyor ve iletişim çalışmalarımızla da güçlendirmeye özen gösteriyoruz. Bu vizyonumuzun ve gerçekleştirdiğimiz iletişim çalışmalarının uluslararası alanda, böyle değerli bir organizasyonda takdir görmüş olması da bizim için çok kıymetli'' dedi.
Verilen bilgiye göre, 1987 yılından bu yana iletişimi bir ''bilim ve sanat'' olarak geliştirmek, yenilikçi çalışmalarla daha ileri seviyelere taşımak vizyonuyla hayata geçirilen Mercury Ödülleri, 25 senedir iletişim alanının farklı dallarında en kaliteli, yaratıcı ve vizyon sahibi kurum ve projeleri ödüllendiriyor. 25. yılında reklamdan tasarıma, etkinlik organizasyonlarından pazarlama faaliyetlerine ve web iletişimine toplam 20 kategoride ödüllerin dağıtıldığı Mercury Ödülleri'nde adaylar; ajans, sivil toplum kuruluşu ve çeşitli kurumların alanında lider, üst düzey yöneticilerinden oluşan 190 kişilik bir jüri tarafından değerlendiriliyor. AA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)