E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVolkan kalesinde devleşti---

Volkan kalesinde devleşti

Volkan kalesinde devleşti
20 Ekim 2012 - 22:30 borsagundem.com

Fenerbahçe, Bursaspor'la berabere kaldığı maçta Volkan başarılı kurtarışlar yaptı

Spor Toto Süper Lig 8. hafta karşılaşmasında Bursaspor'a konuk olan Fenerbahçe, kalecisi Volkan Demirel'in devleştiği maçta sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Bursaspor da ligde üst üste dördüncü beraberliğini almış oldu.
Ev sahibi Bursaspor hızlı başladığı maçta 11. dakikada Serdar Kesimal'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip Fenerbahçe'de ise 23. dakikada Caner ve Krasic'in paslaşarak kullandığı korneri Sow ön direkte kafayla tamamladı ve maça 1-1'lik eşitliği getirdi.
İkinci yarının büyük bir çoğunluğunda Bursaspor gol için bastırsa da Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel yaptığı kurtarışlarla takımına hayat verdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 13 yaparken Bursaspor ise 9 puana yükseldi. Sarı lacivertli ekip gelecek hafta ligde Antalyaspor'u sahasında ağırlarken Bursaspor deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak.
MAÇTAN NOTLAR
Stat: Atatürk 
Hakemler: Yunus Yıldırım, Adil Sinem, İsmail Şencan
Bursaspor: Carson, Basser, İbrahim, Ömer, Hakan, Murat (Dk.62 Okan), N'Diaye, Belluschi, Vederson (Dk.82 Ferhat), Batalla, Pinto (Dk.90 1 Sestak)
Fenerbahçe: Volkan, Egemen, Serdar, Bekir, Hasan Ali, Baroni, Kuyt, Krasic (Dk.46 Stoch), Selçuk, Caner (Dk.89 Sezer), Sow (Dk.89 Semih)
Goller: Dk. 12 Serdar Kesimal (Kendi kalesine)(Bursaspor), Dk. 23 Musa Sow (Fenerbahçe)
Sarı Kart: 90 1 Serdar (Fenerbahçe)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • rarr20 Ekim 2012 22:42

    bu ne saçmalıktır böyle bazılarını bedavadan emekli yaptılar şimdi haketmiş insanların emekliliğine göz dikiyorlar ayıptır ayıp...

  • rarr20 Ekim 2012 22:39

    milli takımda nerdydi acaba o golleri yerken canı istemedimi kurtarmayı..yoksa manevi babasının öcünümü aldı...