E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVolkan'ı kızdırdılar---

Volkan'ı kızdırdılar

Volkan'ı kızdırdılar
28 Mayıs 2012 - 07:32 borsagundem.com

2014 Dünya Kupası Eleme Grubu hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Milli Takım kampında tatsız bir olay yaşandı

A Milli Takım'ın kalecisi Volkan Demirel, Avusturya kampında Habertürk Muhabiri Vedat Danacı'ya saldırdı. Sınırı aşan Volkan, Danacı'ya "Seni evinden aldıracağım lan g.t" diyerek hakaret etti
Milli Takım'ın Fenerbahçeli file bekçisi Volkan Demirel, Avusturya kampında futbolcuları dağdan "flying fox" yaparak atlarlarken görüntülemek isteyen Habertürk Foto Muhabiri Vedat Danacı'ya saldırdı. Danacı'ya önce "Ne ters ters bakıyorsun?" diyen Volkan Demirel, Vedat Danacı'dan "Sana neden ters bakayım?" yanıtını alınca "Çekmeyin demedim mi? İnsanlığı bilmiyorsunuz, hayvanlığı da bilmiyorsunuz. Seni yazdım oğlum lan bir kenara... Seni evinden aldıracağım lan g.t" diyerek saldırdı.
Milli takımda tartışma anları
CANER DE OLAYIN İÇİNDE!
Abdullah Avcı'nın yardımcısı Tayfun Korkut'un araya girerek tutmaya çalıştığı Volkan Demirel, milli formaya yakışmayacak davranışlarını sürdürdü. Bu esnada olayı görüntüleyen Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Oğuz Yörük'e de yine milli oyunculardan Caner Erkin "Sil o fotoğrafları lan" diye çıkıştı. Oğuz Yörük ise "Niye sileyim" diyerek karşı çıktı.
"SENİ YAZDIM LAN!"
Yaşanan olaylar Tayfun Korkut'un sağduyulu yaklaşımı sayesinde yatıştırılırken, gazetecilerin olay yerinden ayrılmasıyla son buldu. Volkan Demirel ise Vedat Danacı'nın arkasından "Seni yazdım lan" diye bağırmaya devak etti.
FLYING FOX NEDİR: Saatte 130 km hızla 143 metre yükseklikten, 1.6 kilometre mesafeyi bir tele bağlı olarak uçar pozisyonda geçerek yapılan bir adrenalin sporu.
VOLKAN DEMİREL'DEN AÇIKLAMA
Tecrübeli file bekçisi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, foto muhabirin kendisini tahrik ettiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)