E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall street günü yataya yakın tamamladı ---

Wall street günü yataya yakın tamamladı

Wall street günü yataya yakın tamamladı
28 Aralık 2017 - 00:04 borsagundem.com

ABD hisse senedi piyasaları işlem hacminin çok düşük olduğu günü mini bir değişimle tamamladı.

BORSAGUNDEM.COM

Tatil öncesi rehavetine girmiş olan piyasalarda yeni trendlerin tespit edilmesinin zor olduğunu dile getiren analistler yatırımcıların bir bekle gör sürecine girdiğini dile getiriyor. Bununla birlikte vergi reformundan olumlu etkilenecek şirketlerin, yüksek kar beklentisi olan şirketlerin ve ekonomik arka planın 2018'e girerken etkili olmaya devam ettiği ifade ediliyor.

Bu gelişmelerin ardından Dow Jones Sanayi Endeksi 28.09 puan ve yüzde 0.11 oranında yükselişle 24774.30 puandan günü tamamlarken, Nasdaq 3.09 puan ve yüzde 0.05 oranında artışla 6939.34 puandan ve S&P 500 endeksi 2.12 puan ve yüzde 0.08 oranında artışla 2682.62 puandan kapandılar.

Emlakçılık sektörü ve kamu hizmeti veren şirketlerin hisseleri günün kazananları olurken, hazine tahvillerinin faizleri dün olduğu gibi bugün de geriledi. Faiz oranlarındaki bu düşüşten karlarının olumsuz etkilemesinin beklendiği bankacılık sektörü hisseleri baskı altında kaldı.

Bugün Wall Street'te hisse bazlı hareketler etkili oldu. İsveçli Arcam'daki payını artıracağını açıklayan General Electric bu haberin etkisiyle yaşadığı yükselişin bir kısmını geri verdi. KeyBanc Capital Markets analistlerinin müşterilerine gönderdikleri araştırma raporunda şirketin Model 3 araçlarına yönelik satış beklentisinin sert bir şekilde aşağı çekilmesi Tesla hisselerinde ciddi bir düşşe neden oldu.
Fas Hava Yolları'nın 4 adet uçak sipariş ettiği Boeing'in hisseleri küçük çaplı bir yüskeliş yaşadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)