E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street karışık kapandı---

Wall Street karışık kapandı

Wall Street karışık kapandı
09 Ocak 2017 - 23:55 borsagundem.com

ABD hisse senetleri Pazartesi gününü karışık bir kapanışla tamamladı

ABD hisse senetleri Pazartesi gününü karışık bir kapanışla tamamladı. Dow Jones sanayi endeksi psikolojik 20 bin seviyesinden geri döndü. Yatırımcılar Fed yetkililerinden gelen açıklamaları dinlerken, açıklanacak olan şirket karlarını bekliyorlar. Bununla birlikte Nasdaq endeksi zayıf trendi umursamadı ve rekor bir kapanış yakaladı.

Son aylarda hisse senetleri güçlü bir performans sergiledi ve üç ayda yüzde 10'a varan bir yükseliş yaşadı. Yükselişlerin büyük kısmı başkanlık seçimlerinden sonra gerçekleşti. Seçim sonrasında yatırımcılar yeni yönetimle birlikte ekonomik büyümenin hız kazanacağını öngörerek, hisse senetlerinde boğa piyasası senaryosuna oynadılar.

Dow Jones Sanayi endeksi 57 puan ve yüzde 0.3 oranında düşüşle 19,907 puandan günü tamamlarken, S&P 500 endeksi 6 puan kayıpla 2270 puandan günü tamamladı. Nasdaq bileşik endeksi ise rekor seviyelerden kapanma alışkanlığını sürdürdü ve günü 14 puan yükselişle 5535 puandan kapandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)