E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street rekor seviyelerde ---

Wall Street rekor seviyelerde

Wall Street rekor seviyelerde
28 Kasım 2017 - 20:19 borsagundem.com

ABD hisse senetleri piyasası küçük çaplı bir yükselişle başladığı günü Jerome Powell'ın konuşmasının ardından rekor seviyelere tırmanarak sürdürüyor.

BORSAGUNDEM.COM

ABD hisse senetleri piyasası küçük çaplı bir yükselişle başladığı günü Jerome Powell'ın konuşmasının ardından rekor seviyelere tırmanarak sürdürüyor. Açıklanan ekonomik verilerin beklentilerin üzerinde bir tüketici güvenine işaret etmesi de bu eğilime destek oluyor.

Conference Board tarafından açıklanan tüketici güven endeksi Kasım ayında son 17 yılın en yüksek seviyesine sıçradı. Kasım ayında 124 değerini alması beklenen endeks 129.5 seviyesine yükseldi.
Dün açıklanan veriler de ABD'de yeni konut satışlarının son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştığına işaret etmişti.

Powell bugün yaptığı konuşmada kendisini Bernanke ve Yellen'in uyguladığı politikaların bir devamcısı, mirasçısı olarak nitelndirdi.

Bu gelişmelerin ardından Dow Jones Sanayi endeksi 139 puan ve yüzde 0.6 Nasdaq Bileşik endeksi 19.40 puan ve yüzde 0.3 ve S&P 500 endeksi 14.86 puan ve yüzde 0.6 oranında artışla işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)