E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street SAT diyor---

Wall Street SAT diyor

Wall Street SAT diyor
03 Şubat 2015 - 13:47 borsagundem.com

Küresel endekslerdeki toparlanma güçlüğü SAT sinyalini ortaya çıkardı

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Büyük borsa endekslerinin düşük seviyelerden toparlanmasının güçleşmesi küresel anlamda sat sinyali veriyor.

MarketWatch’un yazarlarından Mark Hulbert, Dow Jones Sanayi Endeksi başta olmak üzere, büyük endekslerin düşük seviyelerden toparlanmakta güçlük çektiğini, bunun da küresel çapta sat sinyali verdiğini yazdı.

Hulbert’e göre Wall Street’te ibre aşağı yönlü olacak.

Dow Teorisi olarak bilinen ve Dow Jones Sanayi Endeksi ve Dow Jones Ulaştırma Endeksi’nin gidişatını takip eden teori, Wall Street’in toparlanmakta güçlük çekeceğine işaret ediyor.

Benzer bir dalganın Aralık sonlarından Ocak ortalarına kadar yaşandığına işaret eden Hulbert, Dow Jones Sanayi Endeksi’nin bu süreçte yüzde 4’ün üzerinde, Dow Jones Ulaştırma Endeksi’nin yüzde 6’nın üzerinde düştüğünü belirtti.

Hulbert’e göre, Wall Street’te satış dalgası başlamadan önce güçlü yükselişler olacak ama sonrasında satış dalgası başlayacak.

Analist, her iki endekste de yüzde 1’in üzerinde sert yükselişlerin yaşanmasının, satış dalgasının başlamasına yönelik bir işaret olduğunu söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM03 Şubat 2015 18:10

    ABD -DEKİ BİR "yel" BURADA TUSUNAMİ yaratır.tekne ne kadar kuvvetli olursa olsun borsada DOĞASINI yaşamak ister.Haydi küreklere..

  • MEMSA zede03 Şubat 2015 14:29

    Arkadaş 0.11 TL.ye MEMSA hissesi var Satılırmı?