E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street'in kayıpla açılması bekleniyor ---

Wall Street'in kayıpla açılması bekleniyor

Wall Street'in kayıpla açılması bekleniyor
30 Ekim 2017 - 14:24 borsagundem.com

ABD hisse senedi piyasası endeksleri vadeli piyasalarda gerçekleşen işlemlerde düşük çaplı bir kayıpla işlem görüyor.

BORSAGUNDEM.COM

ABD hisse senedi piyasası endeksleri vadeli piyasalarda gerçekleşen işlemlerde düşük çaplı bir kayıpla işlem görüyor. Yatırımcılar açıklanacak ekonomik verileri ve şirket karlarını gözlerken, spot piyasanın da kayıpla açılması bekleniyor.
Şu sıralarda vadeli piyasalarda Dow 52, S&P, 6 ve Nasdaq 3.2 puan düşüşle işlem görüyor.

Bilanço açıklama dönemi tüm hızı ile devam ederken, önde gelen bazı markaların bugün kar rakamlarını açıklaması bekleniyor.

Mondelēz International, AvalonBay, Everest Re, Texas Roadhouse ve Dominion bugün kar rakamlarını açıklayacak firmalar arasında yer alıyor.

Diğer şirket haberleri arasında Lennar'ın 9.3 milyar dolar karşılığında CatAtlantic'i satın alıyor olması dikkat çekiyor.
Öte yandan bugün açıklanacak önemli veriler arasında kişisel gelirler ve kişisel harcamalar verisi yer alıyor. Dallas Fed ise İmalat görünüm anketini açıklayacak.

Emtialar cephesine bakacak olursak, erken işlemlerde petrol fiyatları dalgalı bir seyir izliyor. Irak'ın petrol ihracatındaki artış fiyatların yükselmesinin önüne geçiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)