E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street'te mini yükseliş beklentisi ---

Wall Street'te mini yükseliş beklentisi

Wall Street'te mini yükseliş beklentisi
22 Kasım 2017 - 15:39 borsagundem.com

ABD hisse senedi piyasaları endekseri şu sıralarda vadeli piyasalarda küçük çaplı bir artışla işlem görüyor

BORSAGUNDEM.COM 

ABD hisse senedi piyasaları endekseri şu sıralarda vadeli piyasalarda küçük çaplı bir artışla işlem görüyor. Yatırımcılar bugün açıklanacak olan Fed'in 1 Kasım tarihinde yaptığı toplantının detaylarını beklerken, spot piyasanın da sınırlı bir yükselişle açılacağı öngörülüyor.

S&P 500 vadelileri yarım puan yükselişle işlem görürken Dow vadelisi 31 puan ve Nasdaq vadelisi 2.5 puan artışla işlem görüyor. Fed'in 1 Kasımda yapılan Açık piyasa işlemleri komitesi toplantısının ayrıntıları bugün Türkiye Saati ile 22:00'da açıklanacak. Yatırımcılar bu ayrıntılardan, Fed'in Aralık ayında yapacağı toplantıda faizleri artırıp artırmayacağına yönelik ipuçları arayacaklar.

Spot piyasanın açılışı öncesinde gerçekleşen işlemlerde HSBC Holdings yüzde 1.28, ödeme işlemleri şirkei Square Inc yüzde 2.02, imalat şirketi Deere & Company hisseleri yüzde 4.08 oranında yükselişle işlem görüyor.

Ekonomik haberler cephesinde ise Türkiye saati ile 16:30'da haftalık işsizlik başvuruları ve dayanıklı mal siperişleri ile Türkiye saati ile 18:00'da açıklanacak olan tüketici eğilimleri endeksi verileri bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)