E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street'te yukarı açılış bekleniyor---

Wall Street'te yukarı açılış bekleniyor

Wall Street'te yukarı açılış bekleniyor
03 Ocak 2018 - 16:01 borsagundem.com

ABD endeksleri şu sıralarda vadeli piyasalarda yukarı yönlü bir seyir izleyerek, spot piyasanın da yükselişle açılacağına işaret ediyor

BORSAGUNDEM.COM
ABD endeksleri şu sıralarda vadeli piyasalarda yukarı yönlü bir seyir izleyerek, spot piyasanın da yükselişle açılacağına işaret ediyor. Yatırımcı8lar Fed'in bir önceki toplantısına ilişkin olarak açıklanacak ayrıntıları bekliyor.

Vadeli piyasalarda S&P 500 endeksi 4 puan, Dow Jones endeksi 42 puan ve Nasdaq 100 endeksi 13 puanın üzerinde bir artışla işlem görüyor.
ABD Merkez Bankası'nın Açık Piyasa Komitesi Aralık ayında yapılan toplantının ayrıntılarını bugün TSİ 22:00'da açıklayacak. Merkez Bankası sözkonusu toplantısında faiz oranlarını çeyrek puan artırmış ve ekonomik büyüme beklentisini yuları çekmişti. Yatırımcılar bugün gelecek açıklamalardan ekonominin performansı ve Fed'in bir sonraki faiz artırımının ne zaman geleceğine dair ip uçları arayacaklar.

Yarı iletken üreticisi AMD'nin hisseleri açılış öncesi işlemlerde yüzde 3.19 oranındaki artışı ile en çok değer kazanan hisseler arasında bulunuyor. Nakliye firması On Track Innovations Ltd yüzde 4.05 oranında değer artışı sergiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)