E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWise şirketi Londra Borsası’nda halka arz oluyor!---

Wise şirketi Londra Borsası’nda halka arz oluyor!

Wise şirketi Londra Borsası’nda halka arz oluyor!
07 Temmuz 2021 - 16:05 borsagundem.com

Wise şirketi, finansal teknoloji sektöründe Londra Borsası’nda kota olan ilk şirket oluyor. Halka arz ile birlikte şirketin değerinin 7 milyar sterline ulaşması bekleniyor.

Geçtiğimiz ay Londra Borsası tarafından finansal teknoloji şirketlerine yönelik açıklanan plan çerçevesinde, ödeme sistemleri hizmeti sunan Wise şirketi; sektöründe halka arz olan ilk şirket oluyor. Analistlerin tahminlerine göre, şirketin halka arz işlemi ile birlikte piyasa değerinin 7 milyar sterlinin üzerine çıkması bekleniyor.

Özellikle, Brexit sonrası dönemde pazar payını gittikçe arttıracağı tahmin edilen şirketin halihazırda önde gelen birçok şirket ile işbirliği yaptığı bilinmektedir. Ayrıca, sınır ötesi ödemeler ve para transferleri alanlarında da girişimlerine devam eden şirket; halka arz işlemi ile birlikte Londra Borsası’nda bu alanda ilk işlem gören şirket olması ile de öne çıkmaktadır.

Sektöründe ilk halka arz olan ve pazar payını güçlü bir şekilde artıracak olan Wise şirketine yatırım yapmak ise çok kolay!

İnfo Yatırım’da hesap açarak; dünyanın birçok borsasına direkt olarak bağlanabilir, istediğiniz şirketin hisse senedine hızlı bir şekilde yatırım yapabilirsiniz!

İnfo Yatırım ayrıcalığı ile yurtdışı piyasalar işlemlerini gerçekleştirebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için, 444 46 36 arayabilir, [email protected] adresinden iletişime geçebilirsiniz.

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)