E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYabancılar en çok hangi hisseleri aldı?---

Yabancılar en çok hangi hisseleri aldı?

Yabancılar en çok hangi hisseleri aldı?
02 Ağustos 2011 - 11:11 borsagundem.com

Yabancılar en çok hangi hisseleri aldı, hangi hisseleri sattı? İşte yabancıların hisse değişimlerine ilişkin detaylar...

Yabancı yatırımcı takas oranı değişimlerinde hacimsel anlamda 27.07.2011 -01.08.2011 tarih aralığında yabancı takas oranının arttığı hisseler içerisinde HALKB, TCELL, KOZAL, IHLAS, KCHOL ilk 5 sırada yer alırken; yabancı takas oranının azaldığı hisseler içerisinde GARAN, DOCO, TTKOM, TSKB, ISCTR ön plana çıkmaktadır.


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GEÇ KALMA02 Ağustos 2011 18:23

    ONLAR GEÇEN HAFTA ALDI. BU HAFTA SATMAYA BAŞLAMIŞLARDIR BİLE USULCA. BİZİM VATANDAŞ DA YABANCI ALMIŞ BİZ DE ALALIM DERKEN, YABANCININ 1 HAFTA ÖNCE ALDIKLARINI BİR GÜZEL BU HAFTA KUCAKLARLAR. SONRA NE Mİ OLUR? BİR BAŞKA BAHARA KADAR YA ELDE DURUR YA DA ZARAR REALİZE EDİLİP YABANCININ YENİDEN ALMASI BEKLENİR. BU DEVRAN BÖYLE SÜRER GİDER. ŞUNU 1 HAFTA SONRA DEĞİL GÜNÜ GÜNÜNE ANI ANINA YAYIYLAYIN DA BİR MANASI OLSUN. AMA DOĞRU BİZ SANSÜRLEDİK O İŞLERİ. ALAN DA SATAN DA SÜPRİZ OLSUN Kİ İŞİN ZEVKİ ÇIKSIN. OLAY POKERE DÖNSÜN.

  • İFLAS02 Ağustos 2011 14:12

    YABANCI İHLAS MI ALDI....... BU YAZIYI YAZAN YA ŞAŞIRMIŞ YADA KASITLI YAZIYO MİLLET GELSİN DİYE BAŞKA AÇIKLAMASI OLAMAZ YABANCININ NE İŞİ OLUR DÜMEN KAĞITLA