E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiYahoo motivasyonu nasıl sağlıyor---

Yahoo motivasyonu nasıl sağlıyor

Yahoo motivasyonu nasıl sağlıyor
17 Eylül 2012 - 15:41 borsagundem.com

Yahoo'nun CEO'su, ilginç kararlara imza atmaya devam ediyor

Yahoo'nun temmuz ayında Google'dan transfer ettiği Marissa Mayer'in ilk faaliyetlerinden biri çalışanlara bedava öğle yemeği vermek oldu. Mayer şimdi de çalışanlarını motive etmek için onlara akıllı telefon dağıtacak. Çalışanlar iOS, Android veya Windows işletim sistemi ile çaçlışan telefonlardan dilediklerini seçebilecekler. Çalışanlara sunulacak olan akıllı telefonlar listesinde iPhone 5, Galaxy S3. HTC One X, HTC EVO 4G ve Nokia Lumia 920 bulunuyor. Mayer, "Yahoo! Smart Phones, Smart Fun!" (Yahoo! Akılı telefonlar, Akıllı eğelence!) adıyla lanse ettiği motivasyon programı kapsamında ayrıca çalışanların faturalarının da ödeneceğini açıkladı.
Şimdiye kadar kurumsal anlamda Blackberry kullanan Yahoo böylece bu ilişkiye son verecek ve daha fazla bu telefonları kullanan çalışanlara IT desteği de vermeyecek.
Bu yeni programın Yahoo'ya bir kaç milyon dolara mal olması bekleniyor. Bu kararın arkasındaki tek neden motivasyon değil; Mayer çalışanların müşteriyi daha iyi anlaması açısından firmanın kullanıcılarının tercih ettiği telefonları kullanmasını istiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)