E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiYahoo'dan korkutan ültimatom---

Yahoo'dan korkutan ültimatom

Yahoo'dan korkutan ültimatom
24 Şubat 2013 - 08:43 borsagundem.com

Yahoo CEO'su Marissa Mayer'in çalışanlarına yaptığı''Ya işe gelin, ya da işi bırakın'' uyarısı korkuttu.

Geçtiğimiz yıl zor durumdaki Yahoo'yu ayağa kaldırmak amacıyla Yahoo'nun Genel Müdürlük koltuğuna oturan Marissa Mayer, şirket çalışanları üzerindeki baskıyı artırıyor.
Yılda 1 milyon dolara Google'dan transfer olan genç CEO, CEO'luk koltuğuna oturmasının ardından şirket çalışanlarına gönderdiği ilk e-postada ''Devam Edin'' mesajı vermiş ve şirketin zor bir dönemden geçmesi nedeniyle kritik kararlar ve değişiklikler yapmadan önce mevcut servisleri ve çalışanları analiz etmesi gerektiğini belirtmişti.
Yemekleri bedava yaparak bütün çalışanlarına iPhone hediye eden Mayer, e-posta servisini baştan aşağı yenileme kararıyla kendi çağını resmen başlatmıştı.
BusinessInsider'da yer alan haberde, Mayer'in Yahoo içindeki baskıyı artırdığı ve çalışanlarına ültimatom verdiği belirtildi.
Evden çalışan Yahoo çalışanlarına bir mail gönderen Mayer'in ''Ya işe gelin, ya da işi bırakın'' uyarısı yaptığı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)