E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYangınlardaki 3 bin 583 kişi tahliye edildi---

Yangınlardaki 3 bin 583 kişi tahliye edildi

Yangınlardaki 3 bin 583 kişi tahliye edildi
17 Ağustos 2024 - 04:46 borsagundem.com

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, söndürme çalışmalarının devam ettiği İzmir, Aydın, Bolu, Muğla ve Manisa'daki orman yangınlarında tedbir amaçlı 3 bin 583 kişinin tahliye edildiğini bildirdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ülkenin farklı yerlerinde devam eden yangınları kontrol altına almak için ilgili tüm kurumlarla müdahale çalışmalarının havadan ve karadan aralıksız devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İzmir, Aydın, Bolu, Muğla ve Manisa illerimizdeki yangına müdahale çalışmalarında, 90 hava aracı 4 bin 717 personel ve 1218 araç görev almaktadır. Tedbir amacıyla toplam 3 bin 583 vatandaşımızın güvenli alanlara tahliyesi gerçekleştirilmiştir."

Bakan Yumaklı duyurdu: Orman yangınlarıyla ilgili gözaltı kararıBakan Yumaklı duyurdu: Orman yangınlarıyla ilgili gözaltı kararı

 

"İzmir'deki yangınlara 596 araç ve 2965 personel müdahale ediyor"

 

Alevler İzmir'e ulaştı, kent duman altında: 2 mahalleye tahliye!Alevler İzmir'e ulaştı, kent duman altında: 2 mahalleye tahliye!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)