E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisYAPI KREDİ SİGORTA'YA ALMAN TALİP---

YAPI KREDİ SİGORTA'YA ALMAN TALİP

YAPI KREDİ SİGORTA'YA ALMAN TALİP
26 Haziran 2008 - 00:01 borsagundem.com

Almanya'nın üçüncü büyük sigorta şirketi Talanx'ın Başkanı Herbert Haas, Yapı Kredi Sigorta satışının ilgilerini çektiğini söyledi.

Almanya'nın üçüncü büyük sigorta şirketi Talanx'ın Başkanı Herbert Haas, Yapı Kredi Sigorta satışının ilgilerini çektiğini söyledi. Şirketin yıllık sonuçlarını açıklamak üzere dün düzenlediği basın toplantısında Haas, "(Yapı Kredi Sigorta satışına) ilgi göstermemiz ihtimali hiç de küçük değil' dedi Almanya'nın en büyük sigorta şirketi Allianz da Yapı Kredi Sigorta ile ilgileniyor. Bireysel sigorta ve hayat-sağlık sigortası alanlarında yabancı piyasalarda büyümeyi öngören Talanx, Doğu Avrupa, Latin Amerika ve Hindistan pazarlarına odaklanıyor. Talanx, borsada işlem görmüyor; ancak, bir süredir halka arz planladığı biliniyor. Haas, arzın ne zaman yapılacağı konusunda bilgi vermedi, ancak bu yıl içinde gerçekleşmesi ihtimalinin zayıf olduğunu söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)