E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYardım parasıyla lüks ev---

Yardım parasıyla lüks ev

Yardım parasıyla lüks ev
20 Mart 2014 - 05:09 borsagundem.com

57 yaşındaki kadın sağlık sorunları nedeniyle devletten aldığı yardım paralarıyla İspanya'da yazlık eve yatırım yaptı. Şimdi yargıyla başı dertte

İngiltere bu skandal ile çalkalanıyor… 57 yaşındaki Caryl Williams sağlık sorunları nedeniyle ekonomik durumu yerinde olmadığı için devletten geçinme yardımı alıyordu. Fakat bir muhbirin kendisini ihbar etmesiyle birlikte bütün foyası ortaya çıktı. Hürriyet'teki habere göre Williams vergi mükelleflerinden oluşturulan fon ile kendisine ödenen 58 bin pound ile İspanya’da 2005 yılında bir yazlık ev aldı.

Mahkeme Williams’ın bugüne kadar aldığı yardım paralarının hepsini ödemesine karar verdi. Kendisine verilen hapis cezası ise sağlık durumundan dolayı geri alındı. Mahkeme aynı zamanda Williams’a bu güne kadar ödenen paranın hepsinin geri ödenmesine karar verdi. Fakat Daily Mail’in haberine göre kadının bunu yapması 176 yıl alacak. Çünkü Williams’ın resmi kayıtlarda haftalık geliri 7.20 pound olarak geçiyor.  

ELEKTRONİK KELEPÇE TAKILACAK

Mahkemeye ilk çıktığı zamanlar tüm suçlamaları inkar eden Williams daha sonra hakimin hapis tehdidiyle karşı karşıya gelince hakkındaki tüm suçlamaları kabul etti. Dün sonuçlanan duruşmasında 10 ay hapis cezasına çarptırılan Willams’ın bu cezası daha sonra hastalığı göz önüne alınarak kaldırıldı. 57 yaşındaki kadın bir süre bileğine bağlı bir elektronik kelepçe ile hayatını sürdürecek.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)