E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYatırım yapılacak tek borsa ABD mi?---

Yatırım yapılacak tek borsa ABD mi?

Yatırım yapılacak tek borsa ABD mi?
24 Ağustos 2015 - 09:12 borsagundem.com

Küresel piyasalarda yoğun satış dalgasına rağmen ABD piyasalarına yatırım yapılabilir mesajı geldi

Wall Street geçen haftayı sert bir satış dalgasıyla kapattı. Ancak portföy yöneticileri uzun vadede kazanç elde etmek isteyen yatırımcılar için en iyi kazanç fırsatını yine de ABD'nin verdiğini söyledi.

CNBC kanalına konuşan bir uzman, UBS'in kıdemli portföy yöneticisi Jim Lacamp, "Şu anda en favori varlık sınıfının hangisi olduğu sorgulanıyor. Bunun devlet tahvili olduğunu düşünmüyorum. Bu aynı zamanda uluslararası borsalar da değil. Bence en iyisi Wall Street" dedi.

Lacamp, son dört yılda Wall Street'te son dönemdekine benzer bir dalgalanmanın yaşanmamış olduğunu teyit etse de zaman zaman sürekli yükseliş yaşiayan borsalarda böyle düşüşlerin olabileceğine işaret etti.

Uzman, "Bundan sonraki süreçte yatırımcılar tüm endeksleri kontrol edip hepsine yatırım yapmak yerine, bir borsa seçip ona odaklanacak" diye de devam etti.

Lacamp, uzun vadede Wall Street'te kazanç getirecek hisselerin sağlık sektörü ile teknoloji şirketleri olacağını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yola devam 24 Ağustos 2015 10:52

    Tek yatırım başkanlığa yatırımdır! Başkan olursa piyasalar düzelir yükselir, Çatışmalar durur! Aksi durumda piyasalar felakete dönebilir ! Yatırımcılar başkanlığa Yatırımı doğru ve etkili değerlendirmeliler