E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisYatırımcı dünyasında şok mesajlar---

Yatırımcı dünyasında şok mesajlar

Yatırımcı dünyasında şok mesajlar
21 Kasım 2012 - 14:16 borsagundem.com

SPYD Başkanı TV’den çağrı yaptı, TSPAKB Başkanı Twit attı. İşte kritik gelişme...

Geçtiğimiz günlerde kurulan Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği (SPYD), sektöre hızlı bir giriş yaptı. Derneğin resmi kimliğini kazanmasıyla birlikte medyanın kapsama alanına giren SYPD Başkanı Arif Ünver, NTV canlı yayınında yatırımcı haklarının konunacağını söyledi, “Yatırımcının canını yakanlar, bu piyasalara zarar verenler ülkeye zarar veriyor. Sermaye Piyasaları olmadan bu işler olmaz. Herkes bunun farkında olmalı” dedi. 
Ünver, programın sonunda, “Aracı kurumların tasarruf sahiplerini sadece kar merkezi olarak görmeleri doğru değil. Tasarruf sahiplerini yaşatmaya çalışmadılar. Aracı kurumların yüzde 40’ı, altı aylık mali verilere göre zararda, deniz bitmiştir. Sektörün bütün aktörlerini silkelenmeye davet ediyorum, sektörün bütün aktörleri şapkasını önüne koysun, neden bu duruma gelindi düşünsünler” dedi.
Ve mesaj adresine gitti. Yatırım dünyasında heyecan yaratan gelişme Aracı Kuruluşlar Birliği Başkanı Atilla Köksal’ın Twit’iyle ortaya çıktı. İlk Twit’inde “Finans sektörü olarak şapkamızı önümüze koyup 'nerede hata yaptık, yatırımcıyı nasıl geri kazanırız?' sorularının cevaplarını aramalıyız” diyen Köksal, ikinci bir Twit’le, SPYD’nin çok yerinde bir girişim olduğunu, kalpten desteklediğini yazdı.
Arif Ünver de gelişme üzerine Twitter’da “Atilla Köksal sorumluluk sahibi olarak üstlendi, gereğini yapacağını açıkladı” diye mesaj attı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çalışın 23 Kasım 2012 23:45

    Senelerdir aynı hikaye, siz yatırımcıya değil kendinize bir sahip çıkın...

  • Gerçek21 Kasım 2012 15:02

    Hemen internet üzerinde yatırımcı üye kaydına başlanması lazım güçlü bir birliktelilik oluşturmak güvenli bir oluşum oluşturmak haksızlığa uğrayan her yatırımcının ilk düşüneceği bir dernek yapısına oluşturmak gerekir kimlik çıkarsız ve güven olmalı.Oluşumda emeği geçen her duyarlı kişiye teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.Hayırlı olsun.