E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYatırımcı ‘Fenerbahçe hissesi’ni sordu---

Yatırımcı ‘Fenerbahçe hissesi’ni sordu

Yatırımcı ‘Fenerbahçe hissesi’ni sordu
14 Ekim 2014 - 12:11 borsagundem.com

Yatırmcı, gidiş hakkında bir yorum istedi, Yatırımcı Masası hisseyi mercek altına aldı

ZARAR ARTARAK DEVAM EDİYOR
SORU-
Fener hisse senedini yorumlarsanız sevinirim. Ne dersiniz alalım mı?
Hasan Katrancıoğlu

CEVAP-Spor firmalarının gelir ve giderlerinin tek çatı altına alınmasının ardından kârlılıkları zarara döndü ve arada geçen süre zarfında da henüz toparlanabilmiş değiller. Mevcut haliyle giderleri gelirlerinden fazla olan spor firmalarının temettü ödeme imkanları da ortadan kalktı. Hatta kimileri ciddi sıkıntı içerisinde bulunuyor. Fenerbahçe Futbol’un kârı da bu süreçte olumsuz yönde etkilendi. Şirket farklı faaliyet dönemine sahip olması itibariyle üç aylık bilançosunu 10 Ekim 2014 günü açıkladı. Söz konusu bilançoya göre zararı 46,5 milyon TL. Bir önceki yılın aynı dönemine göre zararın arttığı görülüyor. Yıllar içinde kârı gerileyen ve son iki sezonda da zarar açıklayan firmanın, bu sezon da zarar açıklayacağı anlaşılıyor. Zarardaki artışın temel nedeni ise artan maliyet ve faaliyet giderleri. Şirketin kâra geçme olasılığı gündeme gelmeden hissedeki olası çıkışlar kısa süreli spekülatif hareketlerden öteye geçmeyecektir. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yatirimci14 Ekim 2014 17:00

    Spor hisseleri her zaman zarar aciklar. Spor hissleri sportif basari ile cikar iner. Kaldiki fener in aklanmasi an meselesi. Spor hissesini kar zarar bilonca ile aciklamak ABESLE ISTIGALDIR !