E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYatırımcılar için yeni endişeler var---

Yatırımcılar için yeni endişeler var

Yatırımcılar için yeni endişeler var
27 Aralık 2016 - 10:12 borsagundem.com

Societe Generale hisse senedi analisti Alan Webbom, 2017'de Türkiye bankacılık sektörü karlarının yüzde 6.1 düşeceği tahmininde bulundu

Societe Generale hisse senedi analisti Alan Webbom'un Türkiye bankalarına ilişkin rapor hazırladı. Rapora göre, dolar/TL kurundaki zayıflama ve artan tahvil faizlerinin, Türk bankalarının düşük değerlemeleri ve hükümetin orta vadeli yapısal reform vaatlerinin cazibesine kapılan yatırımcılar için yeni endişeler olduğu belirtildi.

Webbom, Türkiye ekonomisinde toparlanmaya ilişkin uzayan endişeler de göz önüne alındığında, önümüzdeki yıla ilişkin Türkiye bankacılık sektörüne ilişkin risklerin arttığını söyledi.

Webbom raporunda, 2017'de Türkiye bankacılık sektörü karlarının yüzde 6.1 düşeceği beklentisine yer verdi.

Webbom, 2017'de kredi derecelendirme kuluşu Fitch'in Türkiye'nin kredi notunu düşürme olasılığının bulunduğunu belirtti. Bloomberght

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsaci27 Aralık 2016 18:23

    önce pitch, standart&poors vs. simdi baska bir yahudi kurumu ülkeye zara vermek icin faliyete gecmis. bizde sizden endiseliyiz ve TC dim dik ayakta kalacaktir.

  • tl varlıklar yani faiz,bono daha avantajlı27 Aralık 2016 18:04

    tüm dünyada borsalar artık 2017'de rolantiye girebilir.

  • melih27 Aralık 2016 15:20

    işbankası kötü zamanlar yaşayan Memleketimizde o kadar özverili ve vatanseverliği her şartta sahipleniciliği ile lider olduğunu tekrar* göstermiştir..Teşekkürler İşbank.