E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYatırımcıların vazgeçilmez ekranı: Borsa Gündem ‘Canlı Borsa’---

Yatırımcıların vazgeçilmez ekranı: Borsa Gündem ‘Canlı Borsa’

Yatırımcıların vazgeçilmez ekranı: Borsa Gündem ‘Canlı Borsa’
23 Mart 2021 - 14:55 borsagundem.com

Borsalardan, dövize, altından kripto paraya tüm dünyada piyasalar çok hareketli. Güvenli liman arayışındaki yatırımcılar, borsa şirketleri ve hisselerle ilgili tüm detaylar için hızlı ve doğru yatırım rehberini ‘Canlı Borsa’da buluyor.

BORSAGUNDE.COM

Tüm dünyada, piyasalar hareketli. Borsa İstanbul ve küresel rakiplerinde tansiyon oynak, bir yükseliyor, bir iniyor.

Siyasi duruşlar, mesajlar, ekonomik gelişmelerin odağında beklentiler, hedefler, yatırımcıların stratejisini belirliyor.

Sadece dünya siyasetini şekillendiren liderlerin konuşmaları değil, bakanlardan merkez bankası başkanlarına, ‘başta’ yatırım tüm bankalardan stratejist raporlarına, yerel ve global ekonomiyi yönlendiren, yatırımlara projeksiyon tutan ustalara, tüm aktörlerin ileriye dönük görüşleri, anı işaret eden sözleri, ülkelerin çekişmeleri, zirveden zirveye tehditler, şantajlar, tüm piyasaları tetikte tutuyor. Haliyle, parasını borsada, tahvilde, emtialarda tutan yatırımcıları da.

BORSALARDA NELER OLUYOR?

FED faiz mi dedi, TCMB faiz mi yükseltti, dolar mı fırladı, TL değer mi kazandı, altın nereye koşuyor, Boj’un derdi ne, Alman ekonomisi nereye sıkıştı, pandemi  Avrupa Birliği ekonomisini ne kadar vurdu, Brüksel İngiltere’yi uyardı, Biden’dan yeni trilyonluk paket, markalar zorda, Rusya meydan okudu, Çin gözdağı verdi… İstinye’den Wall Street’e borsalarda açılışlar, inişler,  çıkışlar, çöküşler, sert satışlar, kimi zaman üzen kimi zaman sevindiren kapanışlar…

Asla kesilmeyecek bir liste, hiç durmayan bir aksiyon, hiç bitmeyecek bir trafik, hiç sönmeyecek bir heyecan…

YATIRIMCI DOSTU ‘CANLI BORSA’

İşte bu atmosferde;

Gözler bir yandan Borsagundem.com ‘Canlı Borsa’ ekranında, bir yandan, Borsagundem.com ve Finansgundem.com manşetlerinde. Yatırımcılar, sermaye piyasalarına ve finans dünyasına dönük, Türkiye’den ve 5 kıtadan, dev başkentlerden, siyasi, askeri ve ekonomiye dair mesajları, sıcak tüm gelişmeleri, internetin en zengin, en güvenilir ve en hızlı haberciliğini gerçekleştiren bu iki ekonomi haber portalından izliyor. Son dakika takipleriyle atacakları adımları tek tek hesaplıyor.

Borsagundem.com’da yer alan ‘canlı borsa’ ekranı, tam anlamıyla kulvarında tek. Alış, satış ve tüm değerleriyle Borsa İstanbul’un şirketleri burada. Yatırım yaptığı ya da yapmayı düşündüğü firmalarla  ilgili sermayeden defter değerine, en yeni verilere ulaşmak isteyen binlerce tasarruf sahibinin gözü, kulağı ‘Canlı Borsa’da. Hisselerde seçim yapmak adına gerekli tüm detaylar; alış, satış, adet, hacim, fiyat, günlük-haftalık-aylık-yıllık getiri, en düşük-en yüksek oranlar, piyasa değeri, piyasadaki senet sayısı  ‘Canlı Borsa’yla…  

BİST 30’dan BİST 100’e, BİST Banka’dan BİST Temettü’ye, BİST Adana’dan BİST KOBİ Sanayi’ye, Katılım 30’dan BİST Aracı Kurumlar’a, Endeks te bu ekranda. Döviz, altın ve günümüzün çok konuşulan, çok tartışılan ama bir o kadar da ilgi gören yeni yatırım cephesi kripto paralar da…

‘Canlı Borsa’ varsa, piyasalarda hayat var…

https://www.borsagundem.com/piyasa-ekrani/canli-borsa

https://www.borsagundem.com/piyasa-ekrani/bist-hisseler

https://www.borsagundem.com/piyasa-ekrani/endeksler

https://www.borsagundem.com/piyasa-ekrani/doviz/serbest-piyasa

https://www.borsagundem.com/piyasa-ekrani/altin

https://www.borsagundem.com/piyasa-ekrani/kripto-para

https://www.borsagundem.com/piyasa-ekrani/yatirimci-masasi

Borsa tepki alımları ile toplanıyor

Kurun yüksek seyrinde yabancı para pozisyonu ile dikkat çeken borsa şirketleri

TL swap faizi yeniden yüzde 1000'in üzerinde

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)