E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYavaş: Bir suç makinesi bulup televizyonlarda konuşturdular---

Yavaş: Bir suç makinesi bulup televizyonlarda konuşturdular

Yavaş: Bir suç makinesi bulup televizyonlarda konuşturdular
15 Mart 2019 - 20:36 borsagundem.com

Yavaş, "Bir suç makinesi bulup onu bir şekilde mahkum olmaktan kurtarmak için televizyonlarda konuşturdular. Hepsi boşa gidecek. Ankara halkı kararını verdi. İnşallah bunlara sandıkta çok büyük bir ders verecek" dedi.

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Kalecik’te esnaf ziyaretinde bulundu, ardından seçim otobüsü üzerinden halka hitap etti. Konuşmasında ilk olarak Yeni Zelanda’da 2 camiye, cuma namazı sırasında düzenlenen silahlı terör saldırısına değinen Yavaş, “Maalesef bugün üzücü bir olayla karşı karşıyayız. Yeni Zelanda’da, İslam karşıtı bir grup camiye saldırdı. Hedeflerine ülkemizi de almışlar, ‘beka’ ‘beka’ deniyor, İslam düşmanları hedefe koydukları anda bizler el ele verip, hükümetimizin yanında yer alırız, parti olmaz, siyaset düşünülmez” dedi.

ÖZHASEKİ’YE PROJE CEVABI

Ankara’da çok sayıda işsizin bulunduğunu söyleyen Mansur Yavaş, çılgın projelere ayıracak vakitlerinin bulunmadığını söyledi. AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin kendisi için, ‘Projesi yok’ dediğini belirten Yavaş, “Proje kitapçığını her yerde dağıttık” dedi.

“HİÇ OLMAZSA YAKIŞAN İFTİRA ATIN”

Anketlerde çıkan sonuç sonrası, kirli siyasetin sadece Ankara’da var olduğunu ifade eden Yavaş, “Ben başka bir yerde duymuyorum. 20 bin tane PKK’lı alacakmışız. Bunu da bana söylüyor, benim gibi geçmişi Türk milliyetçisi olan birine. Hiç olmazsa yakışan iftira atın. Böyle saygısızlık olur mu? Başka şeyler söyleyin. Süleyman Soylu der ki; ‘Türkiye sınırları içerisinde 700 tane terörist kaldı, Kuzey Irak’ta 17 bin tane kaldı’. İyi de Ankara’da 20 bin taneyi nereden buldunuz? Siz Yenimahalle’de, Çankaya’da, Eskişehir’de kaç terörist yakaladınız şimdiye kadar? Hadi var diyelim, niye yakalamıyorsunuz şimdiye kadar?” ifadelerini kullandı.

“SÖYLESEM ÇOK ŞEY VAR”

Rakibinin şahsı ile ilgili bir şey söylemediğini belirten Yavaş, “Söylesem çok şey var. Ama ben siyaseti böyle yapmak istemiyorum. Asla iftira atmam. Ama onlar duvara yazı yazdılar. İlk önce ‘Yavaş yavaş devrim', ardından ‘Her Biji Mansur’ yazdılar. Bu adam belediyede çalışan bir genel müdür yardımcısı çıktı. Allah’tan korkun. Yetmedi bir suç makinesi bulup onu bir şekilde mahkum olmaktan kurtarmak için televizyonlarda konuşturdular. Hepsi boşa gidecek. Ankara halkı kararını verdi. İnşallah bunlara sandıkta çok büyük bir ders verecek” diye konuştu.

"SİYASETİNİZ BATSIN"

CNN Türk, Yeni Zelanda'da onlarca kişinin yaşamını yitirdiği cami saldırısını haberleştirdiği sırada yayını keserek AKP'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki'ye bağlandı.

CNN Türk'ün, Özhaseki'nin Mansur Yavaş'a yönelik iddialarını sürdürdüğü açıklamalarına bağlanması tepkiyle karşılandı.

Mansur Yavaş da Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak “Allah'tan korkun. İnsanların ibadethanede öldürülmesinden de mi önemli iftiralarınızı yaymanız? Siyasetiniz batsın” ifadeleriyle CNN Türk'ü ve Mehmet Özhaseki'yi kınadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...16 Mart 2019 13:08

    yargı karşısında hesap veren adamdan korkmam.. yargı karşısına geçirilmeyip adam kayıranlardan korkarım. daha gun 350-500 askeri üs  komutanın feto kumpası ile görevden alındığına tanık olduk. o başsavcılara otomobıllerini veren sıyasıleri hatırlarım. ama bugun o savcılar yurtdışında feto adamı olarak kaçtılar. Mahkemede adını soyadını soyleyene kadar 6 ay koşulsuz mapus yattılar. daha gun yanı kaç yol oldu ? stadları feto turkçe olimpıyatları yapılıyordu, destekleyenleri biliyoruz ozaman. şimdi meydanlara çıkıp o  ocudur, bu bucudur demsın kımse bana. Sahnede oynanana deil, yaşanılanlara göre oyumu atıcam busefer.

  • Yeni Türkiye 16 Mart 2019 13:07

    Tipik bir FETÖ işbirliği . Nufüz kullanma , baskı , yolunacak kaz görülen sahışlar ve pek tabii büyük kısmı sözüm ona HİMMET olarak tahsil edilecek PARA. Dini imanı para olanları affetmeyen bir mekanizma ... Hele Yavaş gibi bu işlere tam teşne bir eleman da bulununca ve vaatler vaatler vaatler ... Yaşasın 15 Temmuz milletimiz dirinişi ve kahrolsun hain gafiller..

  • Volkan16 Mart 2019 05:59

    Bisikleti geçtim, yerli arabaya binen bir siyasetçi göremeyecek miyiz? Halkın en çok aldığı araba Fiat Egea ve Renault Megan onlara razıyım.

  • MUSTAFA16 Mart 2019 00:37

    cevap verecem dedin bir halt çıkmadı madem suçun yok ismin neden geçiyor. Cevap veremiyorsun bence  git mahkemeye iftira atıyır de o senedin sen de ne işi var ne karşılığı aldın .Mansur akp son dakika golü attı sana

  • Çakır15 Mart 2019 23:57

    Oyları kimin alacağı belli ilçesine şehrine kim fayda sağlamış ortada ideolojik bakmayın kim kimi kutuplastiriyor belli nefes almadan çalışanlarda belli sürekli devleti hükümeti şikayet eden belli fitne bellide belli terlyene oylar

  • NALLIHANLI ÜLKÜCÜ15 Mart 2019 23:08

    MANSUR YAVAŞA ÜLKÜCÜ OYLARI FAZLASIYLA VERİLECEK. MANSUR BAŞKAN OLACAK İNŞALLAH. BOZKURTUZ DEYİP VARLIKLI KAPIDA KEMİK YALAYANLAR SONUNUZ HÜSRAN OLACAK

  • Ovacıklı15 Mart 2019 22:07

    Yavas yavaş sonun geliyor pasam...15 gun daha sabret..ankaralı seni nasıl bi gömecek az kaldı

  • Yavaş yavaş istifa.15 Mart 2019 22:05

    Herşey ortada istifa et artık .

  • Efe15 Mart 2019 21:34

    Biz gereken desteği vereceğiz bir ülkücü olarak