E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYellen: Başarısızlıklara hazır olun---

Yellen: Başarısızlıklara hazır olun

Yellen: Başarısızlıklara hazır olun
22 Mayıs 2014 - 08:01 borsagundem.com

New York Üniversitesi’nin mezuniyet töreninde konuşan Fed Başkanı Yellen, öğrencilere “Başarısızlıklara hazır olun” dedi

Fed Başkanı Janet Yellen, New York Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde konuştu. Öğrencilere, "Başarısızlıklara hazır olun" diyen Yellen, metanetin çok daha önemli olduğunun altını çizdi. "Geçici başarısızlıklara verilen tepkiler de zafer ve yenilgi dengesi kadar önem taşır" diyen Yellen, öğrencilere halefi Ben Bernanke gibi olmayı hedeflemeleri gerektiğini söyledi. Yellen, "Bernanke mali sistemi dengelemek ve ekonomik büyümeyi eski gücüne kavuşturmak için eşi benzeri görülmemiş cesur adımlar attı" dedi.

'DOĞRU OLDUĞUNA İNANDIĞI ADIMLARI ATTI'

Bernanke'nin bu süreçte insafsızca eleştirildiğini, tehdit edildiğini ve yanlış karar almış olması halinde gelecekte sert yargılamalarla karşılaşabileceği ihtimalini göze aldığını belirten Yellen, "O, tüm bunlara rağmen doğru ve gerekli olduğuna inandığı adımları attı" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)