E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDövizYen dört haftanın zirvesinde!---

Yen dört haftanın zirvesinde!

Yen dört haftanın zirvesinde!
01 Nisan 2013 - 15:26 borsagundem.com

Japon yeni, kötü veriler sonrası gelen güvenli liman alımları ile değer kazandı

Japon yeni, Japonya, Çin ve Güney Kore'de açıklanan ekonomik verilerin beklenenden kötü çıkmasının güvenli liman niteliğindeki varlıklara talebi artırması sonucu yaklaşık dört haftanın en yüksek seviyesine çıktı.
Euro, yarın, Avrupa Merkez Bankası yetkililerin faiz kararı için toplanmalarından iki gün önce, açıklanacak olan ve rekor seviyeye çıkması beklenen Euro Bölgesi Şubat ayı işsizlik verisi öncesi, 16 önemli para biriminin büyük bölümü karşısında değer kaybetti. Yen, Japonya hisse senetlerinin Mart 2011'den bu yana en hızlı düşüşünü göstermesine karşın değer kazandı. Güney Kore'de ihracatın beklenenden yavaş artmasının ardından, won bir haftanın en düşük seviyesine indi.
Japonya para birimi dolar karşısında, 93.28 ile 6 Mart'tan bu yana en yüksek seviyesine çıktıktan sonra, yüzde 0.5 yükselişle, New York saati ile 07:46'da 93.78 seviyesine geld. Yen euro karşısında, 119.51 ile 27 Şubat'tan bu yana en güçlü seviyesini gördükten sonra, yüzde 0.5 değer kazanarak 120.13 seviyesine geldi. Euro dolar karşısında yüzde 0.1 düşerek 1.2813 seviyesine geriledi.
MSCI Asya Pasifik Endeksi bugün yüzde 1.2 düştü. Avustralya, Hong Kong ve Avrupa'nın büyük bölümünde piyasalar bugün tatil nedeniyle kapalı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)