E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıYen "tutanaklar" öncesi zayıflıyor---

Yen "tutanaklar" öncesi zayıflıyor

Yen tutanaklar öncesi zayıflıyor
09 Temmuz 2014 - 13:49 borsagundem.com

Yen, Fed Haziran tutanaklarını yayınlanmadan önce, önemli 16 para biriminin 2'si hariç hepsi karşısında değer kaybetti

Yen, Fed Haziran tutanaklarını yayınlanmadan önce, önemli 16 para biriminin 14'ü karşısında değer kaybetti.

Dolar, beklentinin altındaki ekonomik büyümenin Fed yetkililerini faizleri bir süre daha yüzde 0'a yakın tutmaya iteceğine ilişkin söylentilerle büyük bir değişiklik yaşamadı. Çin yuanı ise, ABD ile görüşmelerin başlaması ve ekonomistlerin Haziran ayı ticaret fazlasının 2009'dan bu yana en yüksek seviyeye çıktığını tahmin ettikleri veri öncesinde 3 ayın yükseğini gördü. Yeni Zelanda doları da ABD doları karşısında en yüksek seviyesine yüzde 0.5 kadar yaklaştı.

Yen dolar karşısında Londra saati ile 10:21'de yüzde 0.1 gerilemeyle 101.64'ü görerek, son 4 günün ilk düşüşünü yaşadı. Yen euro karşısında ise fazla değişmeyerek 138.33 euroda kaldı. Dolar euro karşısında ise gene ciddi bir farklılık göstermeyerek 1.3612 dolar seviyesindeydi.

Doların 10 önemli para birimi karşısındaki hareketlerini izleyen Bloomberg Spot Dolar Endeksi dünkü yüzde 0.1'lik düşüşün ardından bugün 1,006.42 seviyesinde.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)