E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYeni MİT yasası seçimden sonra mı---

Yeni MİT yasası seçimden sonra mı

Yeni MİT yasası seçimden sonra mı
28 Şubat 2014 - 03:03 borsagundem.com

AK Parti'nin uzlaşı aradığı CHP, "Seçimden sonraya bırakırsanız evet" dedi. Kulislerde teklifin askıya alındığı konuşuldu. Atalay iddiayı doğrulamadı

AK Parti, MİT yasa teklifi için dün CHP ile uzlaşma aradı. CHP’ye değişiklik önergelerinin birlikte hazırlanması önerisi götürüldü.

CHP “teklifi seçim sonrasına bırakırsanız katkı veririz” dedi. Ak Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli bu önerileri Başbakan Tayyip Erdoğan’a götürdü. Kuliste teklifin askıya alınacağı iddiaları ortaya atıldı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise şimdilik böyle bir niyetlerinin olmadığını söyledi. Teklifte yapılması planlanan değişiklikler ise şöyle: “MİT mensuplarının yargılanmalarının sadece Ankara Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılacağı hükmü değiştirilecek. MİT belgesini haber yapanlara verilen cezalar sınırlandırılacak. Medya patronları ve matbaa çalışanlarına verilen ceza metinden çıkarılacak.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)