E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivYeni projelerini Mourinho ile açıkladı---

Yeni projelerini Mourinho ile açıkladı

Yeni projelerini Mourinho ile açıkladı
25 Mayıs 2012 - 07:43 borsagundem.com

Sinpaş GYO, İstanbul'daki Bomonti Time kulesi ile Ankara Çankaya'daki İncek Life projelerini, Real Madrid'in teknik direktörü Mourinho ile açıkladı

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, İstanbul Bomonti'deki 48 katlı Bomonti Time kulesi ile Ankara Çankaya'daki İncek Life projelerini, İspanya liginin şampiyonu Real Madrid'in çalıştırıcısı Jose Mourinho ile birlikte açıkladı. Çırağan Sarayı'ndaki liderlik konferansı öncesi Bomonti Time kulesinin maketini Mourinho ve Çelik ile televizyon programcısı Acun Ilıcalı birlikte inceledi. Bu sırada Ömer Faruk Çelik, Mourinho'ya, "Ben Galatasaray'a başkan olursam, sana da bu kuleden bir suit daire veririz ve sen de Galatasaray'ı çalıştırırsın." dedi. Sinpaş GYO'nun davetlisi olarak Türkiye'ye gelen ve 'sürdürülebilir liderlik' başlıklı bir toplantıya katılan Mourinho, "İspanya'da takımım şampiyon olmasaydı bu gelişten, tatilden keyif alamazdım." dedi. Yardımcı teknik direktörlüğünü yaptığı Bobby Robson'un yanında çalışırken 12 kupası olduğunu belirten Mourinho, "Ben en az 13 kupam olmalı diye yola çıktım. Şimdi 19 kupam var." diye konuştu. Bugüne kadar şehrin kenarlarında konut projeleri geliştirdiklerini belirten Ömer Faruk Çelik, şimdi ise Bomonti Time ve İncek Life ile İstanbul ve Ankara'nın kalbinde iki projeye başladıklarını açıkladı. 48 katlı Bomonti Time için 4 yıl uğraştıklarını belirten Çelik, silüet tartışmalarının da ruhsat alma sürelerini uzattığını ifade etti. Çelik, nihai olarak silüet iznini de alarak 48 katlı kuleyi ruhsat aşamasına getirdiklerini dile getirdi. Çelik, İstanbul gibi Ankara'daki projelerinin de Çankaya'da, şehrin merkezinde yer aldığını vurguladı. Çelik'in verdiği bilgiye göre Time Rezidans'ın 8 katı süit dairelere ayrıldı. 1 kat ise çatı katı dairesi olacak. 20-25 katı home-ofis olarak kullanılacak kulenin en üst katında İngiliz tarzı centilmen kulübü bulunacak. Girişte ise dünyanın en lüks restoranlarıyla yarışacak 2 restoran yer alacak.
Çırağan Sarayı'n-daki Bomonti Time kulesi tanıtımı sonrası Mourinho, aralarında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gibi seçkin davetlilerin bulunduğu bir topluluk karşısında 'başarı hikâyesini' anlattı. Twitter üzerinden de soru alınan toplantıda Mourinho, televizyon sunucu Acun Ilıcalı'nın sorularını cevapladı. Toplantı Mourinho'nun, ev sahibi Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik'in üç sorusunu cevaplamasıyla sona erdi. Avni Çelik, 2017 yılında yönetimi çalışma arkadaşlarına bırakacağını açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)