E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYiğit Bulut'dan çarpıcı açıklamalar---

Yiğit Bulut'dan çarpıcı açıklamalar

Yiğit Bulut'dan çarpıcı açıklamalar
17 Mayıs 2012 - 07:57 borsagundem.com

Habertürk'ten kovulan Yiğit Bulut soluğu Ülke TV adlı kanalda alıp açıklamalarda bulundu

Ülke TV'de Turgay Güler'in sunduğu Sıradışı programına konuk olan Habertürk TV eski Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, görevden alınmasını 28 Şubat süreci ile açıkladı 7 madde saydı.
Yiğit Bulut, Habertürk’ten ayrılmasıyla ilgili “28 Şubat süreci neden gerçekleştiyse benim durumum da aynı sebeplerden oldu.” Dedi. 28 Şubat sürecinin tamamen rant kavgasından kaynaklandığının altını çizen Yiğit Bulut, " Aczimendiler de o zamanki basının şişirmesiydi, Türkiye’ye şeriat geliyor denilmesi de o dönemin pompalamasıydı. Ama tüm bunların arkasında çok büyük bir rant kavgası vardı" dedi.
Yiğit Bulut olarak televizyonda yetkili olduğu dönemde 1- faiz lobisi, 2-finansal Ergenekon, 3-Türkiye’de petrol yatakları, maden yatakları ve tüm bunların durumu, 4-Yalova’ya yapılacak Kimyasal depolama tesisi, 5-Şekerle ilgili dosyalar, 6-Türkiye’deki gıda tehdidi ve 7- Türkiye’de pazarlanan ilaçlar ve hastalığa göre ilaç değil ilaca göre hastalık gibi konularını gündeme getirdiğini anlattı. Bulut, bu konuları her hafta gündeme taşıdığını ve tartışma ortamı oluşturduğunu hatırlattı. Sonrasında da bilinen gelişmelerin yaşandığını anlattı.
Yiğit Bulut: Biat Etseydim Şimdi Onların Patronuydum
CANLI YAYINDA MEYDAN OKUDU
Mehmet Ali Birand'ın daha önce gönderdiği 'Habertürk'ten kovulmasına aman ne üzüldüm, ne üzüldüm ' şeklindeki alaycı mesajına sinirlenen Yiğit Bulut ' Kim ki sisteme biat etmiyor Türkiye'de bir itibarsızlaştırma kampanyası ona karşı yürütülüyor. Ben onun dikkate alınmaya değmeyecek kadar küçük bir örneğiyim. Bir gariban Yiğit Bulut. Bu ülkenin Başbakanına yapıldı bu itibarsızlaştırma. İçeri tıkıldı, arkasında yayınlar yapıldı. Böyle bir mekanizma var. Benim söylediklerime eleştirisi varsa birinin varsa babayiğit buyursun gelsin canlı yayında tartışalım. Türkiye'de çok kaliteli bir internet medyası var ama bir o kadar da anaların doğurmak istemeyeceği kadar da kalitesizde var. Ve maalesef bunların Ergenekon'un organik uzantısı.
İSİM VERMEDEN BİRAND'A MESAJ
Habertürk'ten kovulduğu için kendisini eleştiren medya mensuplarına mesaj gönderen Yiğit Bulut 'Ben oturduğum yerde biat etmeyi kabul etseydim onların hepsinin patronuydum şimdi zaten. ' diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sayın yiğitbulut17 Mayıs 2012 17:58

    bence piyasaları iyibilen kişilerden biriside siz siniz diye düşünüyorum borsada bazı uyanıkların milletin küçük yatırımlarının dönen bazı dolapların kimlerin gözyuman varsa kimler olduğunu sayın başbakanımıza aktarıyormusunuz milletimizin zar zor biriktirmeye çalıştığı veya sağdan soldan borç aldıkları paraları türlü oyunlarla çarpanları

  • BORSA HARİÇ DOĞRU İDİ YAZDIKLARI17 Mayıs 2012 11:18

    BORSA YORUMLARI DIŞINDA DİĞER KONULARDA DOĞRUYDU BU ARKADAŞ.BORSA BROKERİ OLMAYANLARIN YORUM YAPMASI ANCAK KAHVE MUHABBETİNDEN İLERİ GEÇMEZ Kİ BUNU İNTERNETTE HERKES YAPIYOR ZATEN HALEN.

  • sakarya17 Mayıs 2012 09:20

    bunları bırak da, borsadaki haksızlıkların peşine düş yiğit efendi. gözlerinizi kör eden sistemin kaldırılıp eskisinin gelmesini istiyoruz.