E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım, Galatasaray'ı şikayet etmiş---

Yıldırım, Galatasaray'ı şikayet etmiş

Yıldırım, Galatasaray'ı şikayet etmiş
28 Ocak 2012 - 01:55 borsagundem.com

Aziz Yıldırım, UEFA'nı bu konuda nasıl bir yaptırımı olacağını sordu! Fakat bir türlü bu sorularına cevap alamadı

Şike iddianamesinin ortaya çıktığı ilk günlerde G.Saraylı bazı isimlerin F.Bahçe'yi UEFA'ya şikayet ederek, Şampiyonlar Liginden attırdığı konuşulmuştu.
G.Saraylı yöneticiler inatla bunu reddetmiş, birkaç kişi ise böyle bir şikayeti kendilerinin yaptığını iddia ederek ortaya çıkmıştı. Fakat ortaya yepyeni bir gerçek çıktı. G.Saray, F.Bahçe'yi UEFA'yı şikayet etti mi bilinmez ama F.Bahçe, G.Saray'ı UEFA'yı bir kez değil birkaç kez şikayet etti. F.Bahçe'nin ilk şikayet tarihi G.Saray'ın 2005-06 sezonunda şampiyonluğu kazandığı yılla ilgili.
F.Bahçe, Denizlispor maçından önce Ege ekibine teşvik primi gönderildiğini iddia ederek, bazı delillerin de bulunduğu bir dosyayı UEFA'a gönderdi. Bu gönderiden sonuç alınmayınca, ertesi sezon Platini'yi İstanbul'da konuk eden Aziz Yıldırım, aynı belgeleri Platini ve yanındaki heyete sundu, aynı zamanda bir de UEFA'nı bu konuda nasıl bir yaptırımı olacağını sordu! Fakat bir türlü bu sorunlarına cevap alamadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sibli28 Ocak 2012 18:16

    FB,liler neolur biraz dürüst olun

  • 28 Ocak 2012 10:16

    TFF'Yİ HİÇE SAYARAK. SEN ELİNDE BİR DELİL OLMADAN GALATASARAYI GİDİP ŞİKAYET EDERSEN TABİKİ,SENİ TAKMAZLAR BİLE UEFA SENİ TANIMAZ BİLE FENERBAHÇE KİM OLUYO DERLER.NE TEKİMDE BOGLE OLMUŞTUR. ELİNDE DELİL YOK BİŞEY YOK GİDİP ŞİKAYET EDİYORUSUN.SOGLENTİLERLE BUKADAR OLUR....UNUTMAYIN BİR İŞİNİN KİRLİ İŞİ VARSA KARŞINDAKİNİNDE KİRLİ İŞLERİNİ ORTAYA ÇIKARMAYA ÇALIŞIR..BU HAYATIN İÇİNDE VAR OLAN BİR GERÇEKTİR.KİMSE PAK DEGİLDİR..!!!!!

  • Sebas28 Ocak 2012 02:04

    Esas Gammazcıların kimler olduğu tescillendi!