E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım: Herkese kapak olsun!---

Yıldırım: Herkese kapak olsun!

Yıldırım: Herkese kapak olsun!
13 Kasım 2012 - 10:43 borsagundem.com

"Bu takımı Alex'siz oynayamaz sandılar. Herkese kapak olsun"

Ordu maçı sonrası Kocaman'la bir araya gelen Başkan Yıldırım, "Bu takımı çok eleştirdiler. Alex, Alex dediler... Ama her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Bu bazılarına kapak olsun" dedi
Pazar gecesi Orduspor'u Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-1 yenerek bu sezon ilk kez 3 resmi maçı üst üste kazanmayı başaran Fenerbahçe'de kazanılan puanlardan çok sakat futbolcuların iyileşmesinin de etkisiyle ortaya konan pozitif futbolun mutluluğu yaşanıyor. Bu durum kuşkusuz en çok Başkan Aziz Yıldırım'ı mutlu etmiş durumda.
BULUŞTULAR!
Karşılaşmanın ardından teknik direktör Aykut Kocaman ile bir araya geldiği öğrenilen Başkan Yıldırım'ın, Kocaman'a motive edici sözler sarfettiği ve her zaman arkasında olduğunu bir kere daha ifade ettiği belirtiliyor.
ŞİMDİ KONUŞSUNLAR
Başkan AzizYıldırım'ın Kocaman'a, "Daha bir kaç hafta öncesine kadar herkes bu takımın üzerine geliyordu. Alex'siz bu takımın ne yapacağı konuşuluyordu. İşte sonuç ortada. Takım her geçen gün daha iyi futbol oynuyor ve sistemini oturtuyor. Bundan rahatsız olanlar da var ama bu durum bu kulübü acımasızca eleştirenlere kapak olsun" ifadesini kullandığı öğrenildi. Bu arada Fenerbahçe'nin istatistiklere göre Alex'in yokluğunu beklendiği kadar hissetmediği de ortaya çıktı.
FENERBAHÇE ALEX'İ FAZLA ARAMADI!
Sarı-Lacivertli ekip, Alex'in ayrılmasından sonra ligde ve Avrupa'da oynadığı 8 resmi maçın 6'sını kazanmayı başardı. 1'inde berabere kalınırken tek mağlubiyet MP Antalyaspor maçında alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EN BÜYÜK FB.çem.13 Kasım 2012 15:20

    Bir maç aldın diye birtarafın kalkmasın yıldırım ben senden koyu bir FB çe taraftarıyım bizler ALEX oynar veya oynamaz onabakmadık sadece ALEX se yapılan haksızlığa karşı çıktık birde utanmadan kendi seyircine KAPAK olsun diyorsun sen askere gitmediğin için esas o sana KAPAK OLSUN.bide seni adam bildik vatan haini seni .senin gibi kaçağın bu takımın başında yeri yok bizler vatan hainlerini sevmeyiz.sen içeri düş bakalım birdaha okadar taraftar gelecekmi ozaman anlarsın.ben sana KAPA,ğı atacak yeri biliyordum ama FB çeliliğime sığmaz.senin seviyene düşemem.SAMET yüzünnden milletin maskarası oldun esasa sen MEDYA içinde KAPAK oldun.