E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım: Kendimi köprüden atarım!---

Yıldırım: Kendimi köprüden atarım!

Yıldırım: Kendimi köprüden atarım!
14 Şubat 2012 - 14:02 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım duruşma arasında bombaladı

Futbolda şike soruşturması kapsamında yargılanan Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, duruşmada değil ancak öğle arasında verilen arada duruşma başlamadan konuştu. İzleyici bölümünde bulunanlarla selamlaşan Aziz Yıldırım, şikeyle ilgili iddialara değindi.
Yıldırım, "Şikeymiş ne şikesi. Şike filan yok. Memleket elden gidiyor, şike konuşuluyor" diye seslendi. Aziz yıldırım, diyalog şeklinde geçen konuşmasında, "İbrahim Akın'a, 100 bin dolar vermişim. Nereden vermişim, hangi hesaptan vermişim? İspat etsinler kendimi köprüden atacağım. Buradan çıkınca televizyonlarda konuşanlarla da konuşacağım" dedi
Aziz Yıldırım'ın bir mesajı da dışarıda bekleyen taraftarlara oldu. Yıldırım, "Taraftarlara söyleyin gelmesinler, soğuk zaten duruşmalar devam edecek. Çarşamba günü Çağlayan'a gelsinler" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HANGİ KÖPRÜ BELLİ DEĞİL15 Şubat 2012 10:30

    küçük çekmece taş köprüsünün derinliği en fazla 2 metre.Ya ispatlanırsa ibrahime verilen money.

  • DLBYZ14 Şubat 2012 15:43

    VAY BENİM GÜZEL ÜLKEM SARI LACİVERT OLDU HERYER KIRMIZI BEYAZA BAKAN YOK

  • Komedi14 Şubat 2012 15:35

    Ne İbrahim miş be! Bir maç oynamaması için 100.000 dolar veriyorsun, demekki transfer etmeye kalksan bonservisiyle beraber 150 milyon dolar yetmeyecek.

  • can14 Şubat 2012 15:12

    çağlayana gelsinler diyor ya,kara mizah

  • objektif 14 Şubat 2012 14:42

    başkandan eğer şike varsa takıma 45 milyon euro değil 90 milyon Euro ben vereceğim demesini bekliyordum ama kendimi köprüden atarım demiş! olmaz başkan olmaz fenerbahçemizin sana ihtiyacı var