E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım şike belgelerini istedi---

Yıldırım şike belgelerini istedi

Yıldırım şike belgelerini istedi
27 Temmuz 2011 - 19:18 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatları, savcılıktan TFF’ye gönderilen belgelerin kendilerine de verilmesini talep etti

Futbolda şike soruşturmasını yürüten savcılığın belgelerin bir bölümünü TFF’ye gönderilmesinin ardından soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatları, savcılıktan TFF’ye gönderilen belgelerin kendilerine de verilmesini talep etti.Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, TFF’ye gönderilen belgelerin kendisine de verilmesini talep etti.
TFF’'YE GÖNDERİLEN BELGELER AVUKATLARI HAREKETE GEÇİRDİ
Futbolda şike soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz hafta soruşturma delillerinden bir bölümünü Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) göndermişti. Dosya üzerinde ‘gizlilik kararı’ bulunmasına rağmen bazı belgelerin TFF’ye gönderilmesi şüpheli avukatlarını harekete geçirdi.
MOSTUROĞLU’NUN AVUKATI TFF’YE GÖNDERİLEN BELGELERİ İSTEDİ
Bugün Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne gelen Yıldırım’ın avukatları savcılığa bir dilekçe sundu. ‘Gizlilik kararı’ nedeniyle müvekkillerine yöneltilen suçlamalara ait delillerin kendilerini gösterilmediğini belirten avukatlar, belgelerin TFF’ye gönderildiğini hatırlattı. TFF’ye gönderilmesi ile dosya üzerindeki gizlilik kararının kalktığını iddia eden avukatlar dilekçelerinde, “Bu gerekçe ile soruşturma kapsamında TFF’ye gönderilen belgelerin tarafımıza da verilmesini talep ediyoruz" dedi.
Dün de soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun avukatları da savcılığa başvurarak, TFF’ye gönderilen belgeleri istemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)